Best of McDonalds: Csirke Deluxe

2011. március 20. - Feiertag Erik

 Ha a meki új csirkés szendviccsel jelentkezik, akkor az ember hajlamos a CBH-hoz mérni ízben, és méretben. Nos, a Csirke Deluxe mindkét fronton sikeresen veszi fel a versenyt a legnagyobbal, mert ha le nem is győzi, azért a reméljük-jövőre-is-lesz-ilyen listánkra mindenképpen fel kerül.

Már a tartalom listája is adott okot a reményre. Szezám- és lenmagos zsemlében lila hagyma, jégsaláta, paradicsom, csirkehús, és mézes mustáros szósz kapott helyet, de 90 forint ráfizetéssel tovább tuningolhatjuk egy kis baconnel. Nagyon jól hangzik, és azt kell hogy mondjam, nem csak úgy hangzik.

A szendvics egyáltalán nem száraz, kellemesen csúszik le a torkunkon. Az egyetlen, ami ivásra ingerelhet, az a szokásosan agyon sózott sült krumpli. A bacont nyugodtan hanyagolhatjátok, egyáltalán nem érezni, ellentétben a többi hozzávalóval, úgyhogy még a balansz is jól el lett találva. Amit még ki szeretnék emelni, az a mézes mustáros szósz, ami nagyon finom lett, kellemesen édes, de mégis mustár, remélem a későbbiekben még találkozhatunk vele.

A McDonaldsnak ismét sikerült, egy nagyon jó csirkés szendvicset tett le az asztalra, úgyhogy 5/5. Már csak valami jó marhahúsos dolgot kellene összerakniuk, mert a Rösztiburger óta nem volt ilyen, és az is ismétlés volt.

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr356306587

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása