1 éves a blog

2010. december 28. - Feiertag Erik

Bizony, bizony, vagyis már 1 éves és 3 napos, mert hogy tavaly december 25.-én került ki az első post. Taps, hurá, éljen, és fújjuk el a gyertyát a tortán.

A kezdeti nehézségeket lekűzdve, mára már stabilan 50 felett van a napi látogatók száma, az oldalletöltéseké pedig 100 felett, nemrég majdnem az 500-at is sikerült átlépni, de sajnos nem sikerült. A legtöbb látogató egyébként 197 volt, valamikor ősszel. Általában az új akciók környékén nő meg hírtelen a népszerűség, főleg a google miatt, mely sokszor elsők között dobja ki a blogot. Az RSS-sel nyomulók napi száma nagyon ugrándozik, sokszor akár 100 látogatós differencia is van két nap között.

Nem maradt más hátra, mint sok szerencsét kívánni a blognak a jövő évre is, és megköszönni a lelkes olvasóknak, hogy lelkesen olvasták. Szóval, köszönöm, hogy olvastátok/olvassátok, remélem hozza és hozni fogja az elvárt színvonalat.

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr856306619

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása