Tre Mo Lo jelenti: Viva Mexico!

2010. november 07. - Feiertag Erik

November 10-től december 14-ig új promóciosz lesz a McDonaldsban, mégpedig Viva Mexico névvel. Szerencsére ez a Happy Mealre nem vonatkozik, úgyhogy nem fogják Danny Trejo bábukkal rémítgetni a gyerekeket.

El Picante: Az egyik új szendvics neve akár egy Rodriguez filmből is előléphetett volna, reméljük az íze is lesz olyan jó mint a rendező művei. A burgeroszban a McRoyalból ismert hús mellett lesz még saláta, paradicsom és Cheddar sajt, valamint két szósz, egy tejfölös-metélőhagymás, és egy salsa. Mindez borsos zsömlében kap helyet. Ja, és kérhetünk hozzá Bacont is. Ez így leírva jól hangzik, csak legyen is az, meg persze grande.

Hot Jalapeno: Ez a kevésbé spanyolos nevű szendvosz egy csípős darab lesz. Egy szezám -és lenmaggal ellátott bucit pakolnak tele salátával, Cheddar sajttal, Jalapeno paprikával, egy McRoyal húsosszal, és persze az elengedhetetlen McMex szósszal, melynek neve leginkább a Mad Max-re hasonlít kimondva, úgyhogy nem a legjobb választás volt, legalábbis egy mexikói promócióhoz. Egy Mel Gibson akcióhoz illett volna. Egyébként az öntet csípős lesz, valami mexikói fajta, úgyhogy valószínűleg vörös lesz, mint el diablo a pokol tüzében. Ő hozzá is lehet bacont kérni, a kedves eladók valószínűleg hevesen fogják ajánlgatni majd. Vagy nem, de kérni akkor is lehet.

Persze nem csak burgerosz érkezik az új akcióban, hanem lesz burgonyahajó, amiből annak idején, amikor először hozták be kimaradtam, meg lesznek Sombrero sajtfalatkák, melyeket már csak a nevük miatt is ki fogok próbálni.

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr576306634

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása