Grill Steakhouse

2010. november 05. - Feiertag Erik

Alig hogy vége lett az Xtra Long Chili Cheese-nek, már itt is van a BK következő nagy ágyúja, mely talán a tavalyi Grillezett Sajt Steakhouse sikerét próbálja meglovagolni. Hölgyeim, és uraim, hadd mutassam be a Grill Steakhouse-t!

Ezúttal a grillezett sajt helyett grillezett marhahúspogácsát kapunk, ami azért így elsőre nem tűnik olyan különleges dolognak, főleg ha az étterem régi szlogenjére tekintünk, vagyis "Tűzön grillezve". Tippre a hús olyasmi lesz, mint ami az M-ben volt, csak ezt nem német papírdobozban teszik majd elénk, hanem sima whopperesben. Legalábbis eddig minden kerek prémium szendvicset whopper csomagolásban adtak.

A husin kívül lesz még a burgerben saláta, bacon, paradicsom, sülthagyma (nyami!), és steakhouse szósz, bármit is jelentsen ez. Na meg majonéz, mert az mostanában olyan menő, gondoljunk csak a Sajtburger Fresh/Deluxe szendvicsekre. Az én véleményem szerint BBQ szószt kellett volna a helyett a fehér izé helyett beletenni, az jobban illene hozzá. Majd meglátjuk, hogy sül el a dolog.

A fent felsorolt összetevők rétegesen lesznek belepakolva egy parmezánnal megszórt buciba. Ez már döfi, csak nehogy olyan pici legyen majd mint a Mountain Burgerek.

Ha jól láttam, a szendviccsel együtt jön a steak burgonya is, amit még sosem ettem, vagyis egyszer, amikor véletlen a sima sült krumplik közé bekerült egy.

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr376306635

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása