KFC kupon akció

2010. október 13. - Feiertag Erik

 Mától örülhet minden KFC rajongó, akinek nincs messze Budaörs, mert egy kuponakció keretében kedvezményesen vásárolhatnak a Budaörsi Tescoban lévő KFCben. Előre gyártott kuponfüzetet csak ott, és a közeli Agip kútnál lehet kapni, de aki otthon kinyomtatja, az is élvezheti az olcsóbb kaját. Fekete fehéren is elfogadják, mielőtt rákérdeztek:)

Akkor most nézzük, mit lehet kedvezményesen enni: 8 HotWings sültkrumplival 830 forint ; 5 HotWings és 5 H&S Strips sültkrumplival és káposztasalátával 1410 forint ; 1 Kentchucky vagy Hot&Spicy alsócomb és 3 H&S Strips nagy sültkrumplival 890 forint ; 1 Kentchucky vagy Hot&Spicy alsócomb nagy sültkrumplival és káposztasalátával valamint választható szósszal 830 forint ; 3 Kentchucky vagy Hot&Spicy alsócomb nagy sültkrumplival és káposztasalátával 1230 forint ; és végül, de nem utolsó sorban 5 HotWings és 5 H&S Strips káposztasalátával és nagy sültkrumplival valamint újratölthető Pepsivel 1690 forint.

A legutolsót és a másodikat érdemes ketten venni felesben, vagy ha nem vagytok éhesek az elsőt is ajánlott így vásárolni. A többi inkább egy emberes adagnak tűnik, bár ha valakinek nagyon madár étvágya van annak lehet hogy sok lesz. Én holnap valószínű megpróbálkozom valamelyikkel.

Akinek meg messze van Budaörs, az most biztosan tör zúz mérgében:)

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr156306643

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása