Előzzük a mekis hírdetéseket, íme a következő prémium burgerek!

2010. szeptember 01. - Feiertag Erik

 Igen, Tre Mo Lo jóvoltában az egyenesben körbeautózzuk a McDonaldsot, és az első hírdetések előtt megnézzük, mivel rukkol elő szeptemberben a legnagyobb gyorsétteremlánc.

Deluxe Csírkehúsos Szendvics: Elsőként a McChicken feltuningolt változatára vessünk egy pillantást. A húson, és a salátán kívül mindent lecseréltek, és telerakták olyan finomságokkal, mint a hagyma, a paradicsom, az emmentáli sajt, és a bacon. Ezen kívül a két szósz sem hiányozhat, melyek lassan tényleg alaptartozékai lesznek egy prémium szendvicsnek. Ezúttal a ketchup, és a grill szósz ízharmóniáját élvezhetjük majd. Mindezt szezám -és lenmaggal díszített zsemlében. Tekintettel arra, hogy a meki milyen szinten jön fel a csirkés szendvicsekben, kiváncsian várjuk.

Gourmet Marhahúsos Szendvics: Erről a tegnapi postban már volt szó, azomban ma már a tartalomat sem kell elhallgatnom előletek. Bacon, saláta, sült hagyma, fűszeres szósz, McRoyal hús, panírozott sajtpogácsa, és mindez sajtos baconös buciban. Ezen összetevők láttán, azt hiszem ezt kár is tovább részletezni, várjuk szeptember 8.-át, tuti vétel lesz.

E két burgeren kívül lesz még sárgabarackos álompite, és ugyanilyen ízesítéssel ellátott pite, és McFreez. Valamint, hogy visszatérjünk a sós dolgokhoz, lesz Baconös Sajtfalatka. Aki emlékszik a zöldfűszeresre, az nagyjából tudja mire számíthat, de aki nem (köztük én), annak ez újdonság lesz. Esetleg a BK-s sajtgolyókkal tudom majd összehasonlítani.

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr316306652

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása