Minden idők legjobb KFC promóciója visszatér!

2019. július 30. - Feiertag Erik

Persze jó kérdés, hogy ki szerint mi volt a KFC legjobbja eddig, de nekünk a tavalyi tacók tetszettek leginkább, a csípős csirke és a mexikói stílus házasítása kiemelkedően jól sikerült. Most pedig nem csak hogy visszatér a kategória, de új ízeket kóstolhatunk!

kfc_l1_dmb_w5_tacos_1920x1080.jpg

A má induló akció kínálatban szereplő ételek három változatban kérhetőek:

Original Nacho Taco: sajtszósz, reszelt cheddar, Hot & Spicy csirkemell falatok, pico de gallo, jégsaláta, tejfölös szósz

Hot Salsa Taco: jalapeno, pikáns szósz, Hot & Spicy csirkemell falatok, pico de gallo, koriander, tejfölös szósz

Guaco Taco: guacamole, Hot & Spicy csirkemell falatok, pico de gallo, jégsaláta, tejfölös szósz

Az ételek ismét tejfölös szósszal összetapasztott puha és ropogós tortillában érkeznek, melyek ezúttal ízesítettek is, így ezen a téren is eltérőek az egyes összeállítások. Magukban három Hot Wings-zel kiegészítve kaphatóak, két vagy három taco pedig már menüben (sült burgonya + üdítő) vagy Box kiszerelésben (5 db Hot Wings + sült burgonya + üdítő) is elérhető. Árakat a fenti képen találtok, melyek éttermenként eltérőek lehetnek.

Az újdonságok minőségét házhozszállítás esetén továbbra sem tudja garantálni a lánc, így mindenképpen étterembe kell mennünk értük, de szerintem ez egy olyan kínálat, amiért érdemes akár egy kis kitérőt is tenni, ha amúgy nem igazán esik útba KFC.

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr3914987040

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása