Kimaxolták a trollkodást a Burger Kingnél

2018. december 08. - Feiertag Erik

Ha kellene egy étteremláncot mondani, amelyik időről-időre viccesen őrült dolgokkal áll elő, az a Burger King lenne. Elég csak az idei, április elsejei csokis Whoppert említeni, de korábban a Meki jubilálásakor is megjegyezték, hogy ugyan csak néhány hónappal, de a Burger King volt előbb. Ezúttal ismét a McDonald's került a célkeresztbe, méghozzá zseniális módon!

detour.jpeg

Az Egyesült Államokban (hol máshol?), ha McDonald's étteremben, vagy annak közelében ad le az ember Whopper rendelést a BK mobilapplikációjában, akkor az csak egy centbe fog kerülni. Ráadásul az alkalmazás elnavigál minket a legközelebbi Burger Kingbe, ahol vélhetően már készen vár minket a szendvicsünk.

Így lesz december 12-ig minden amerikai Mekiből kis túlzással Burger King. Sajnos nem lehet többször ellőni a poént, hiszen személyenként csak egyszer kérhető az egy centes Whopper, de akkor is egy vicces, és a vásárlók számára igencsak kedvező akcióról van szó.

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr714460116

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása