Ropogós sajtburgerek a Mekiben!

2017. január 04. - Feiertag Erik

Már-már hagyománynak mondható, hogy speckó sajtburgerekkel indítja a legnépszerűbb gyorsétteremlánc az új évet. Ezúttal kicsit jobban megcsavarták a dolgot, ráadásul elérhetővé vált az exkluzív kedvezményekkel is operáló myMeki applikáció is!

crunchy-carousel.png

Mexikói tájakra eveznek a McDonald's sajtburgerei, ugyanis januárban némi tortilla chipsszel is feldobhatjuk a szendvicseket. A Crunchy Sajtburger egy vagy két marhahúspogácsával, sajttal, uborkával, hagymával és taco szósszal készül, míg a Crunchy Hot ezen felül pár szelet jalapeno paprikát is tartalmaz.

mymeki.PNG

Hosszabb távon lehet érdekes hír, hogy Android és iOS rendszerű készülékekre már tölthető a myMeki névre keresztelt alkalmazás, mellyel közeli McDonald's éttermeket kereshetünk, vagy a programmal elérhető kuponokkal olcsóbban ehetünk. Az Egyesült Államokban egyébként tavaly ősszel jelent meg hasonló applikáció, amit azóta több mint 14 millióan töltöttek le. Mi mindenkinek csak ajánlani tudjuk, hisz egy kuponfüzetet nagyobb eséllyel felejt otthon az ember, mint az okostelefonját.

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr6612091509

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása