A Meki megcsinálta a Nutellás hamburgert!

2016. november 14. - Feiertag Erik

Tegye fel a kezét, aki nem szereti a Nutellát. Hé, te, ott a sarokban, tedd le. Rendben, tehát egy kezet sem látok a levegőben, így bizonyára mindenki örül a címben említett ténynek, és rohan a legközelebbi olasz McDonald's-ba.

mcdonalds-italy-nutella-burger.jpg

A világ legnagyobb csizmáján lévő McCafékban kapható édesség persze nem valódi szendvics, sokkal inkább egy mogyorókrémmel töltött fánk féleség, melynek tésztáját úgy színezték, hogy az első blikkre hamburgerre hasonlítson. A desszert csomagolása is hozzájárul az illúzióhoz, hisz a képen látható dobozkában kapják meg a vendégek.

img_20160827_141140_custom.jpg

A Ferrero és az étteremlánc együttműködésére hazánkban is találhatunk példát a Nutellás muffin személyében. Az olasz újdonsághoz hasonlóan ezt is a nagy M-es kávézókban kérhetjük 500 forint körüli áron. Mi már próbáltuk, kellemes puha tésztája van korrekt mennyiségű mogyorókrémmel töltve. Nyilván könnyen el lehet költeni jobban 500 forintot, azonban finomabb dolgot aligha vehetünk egy-egy bevásárlóközpont ételudvarán.

Mi reménykedünk benne, hogy a Sweety con Nutella - ez a "szendvics" hivatalos neve - a magyar kávézókba is befut előbb-utóbb. Addig marad a vágyakozás, meg persze a fent említett muffin.

via Brand Eating

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr2411957861

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása