Szülinapi #extravaganza a Burger Kingben!

2016. szeptember 02. - Feiertag Erik

Mintha csak tengap lett volna, hogy a Burger King vendégül látott minket - akkor még a Burger Blog színeiben - 20. évfordulós partiján, melyet óriás Whopper tortával, Harsányi Leventével és színpaddal ünnepelt a hazai első, oktogoni étteremben. Azóta eltelt 5 év, és nagyszabású Whopper akcióval, nyereményjátékkal és kedvenc szendvicseink visszaszavazásával tiszteleg múltja előtt a lánc.

szulinapi_whopper.JPG

Sokak vágya teljesül most október elejéig, hisz bármely Burger King étteremben rendelhető Tripla Whopper! A szülinapi akció első felvonásaként a lánc ikonikus szendvicsét kóstolhatjuk meg standard, dupla vagy tripla kiadásban. Ez alapvetően csak a marhahúspogácsák mennyiségét befolyásolja, minden más a szokásos: hagyma, paradicsom, saláta, majonéz, uborka és ketchup. Árakról nincsenek infóink, de szerintünk a legnagyobb változat körülbelül 2000 forint környékén alakulhat menüben.

nyeremenyjatek.JPG

Mindemellett, ha szavaztok kedvenc hamburgeretekre az elmúlt 25 év terméséből, csomó értékes ajándékot nyerhettek. Ráadásul a nyertes szendvicset visszahozzák a kínálatba. Mi nagyon reméljük, hogy egy top 3-at kóstolhatunk majd újra, de a Győztesek Győztesének is ugyanúgy örülnénk, már csak a nosztalgia miatt is. Ha egy kis ötletre lenne szükségetek, érdemes használni oldalunk keresőjét, mert úgy 2009 környékétől kezdődően szinte mindegyiket kipróbáltuk.

Fogunk még jelentkezni a szavazással kapcsolatban, adunk majd egy kis tippet, hogy szerintünk melyik burgereket lenne igazán érdemes visszahozni. Ha semmiképp sem szeretnél lemaradni róla, lájkolj minket Facebookon, ha pedig guszta fotókra vágysz, Instagram profilunk mindenki előtt nyitva áll.

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr5911669704

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása