Prémium sajtos burgerek a Mekiben

2016. május 05. - Feiertag Erik

Elég durván indul a május, ugyanis minden étteremlánc most cserélte le promóciós kínálatát, vagy valami menő újdonsággal jelentkezett. Ebbe a sorba kedden a KFC mellett a McDonald's is becsatlakozott, méghozzá igazán különleges sajtokkal feldobott hamburgerekkel.

camambert_burgerben_fuszeresen_fokhagymasan_mcdonalds_2016.jpg

Nem rémlik, hogy camambertet láttunk-e itthon gyorséttermi burgerben, a Meki viszont egyből két szendvicset is összedobott vele. A nevek elég furára sikerültek, de ez ne vegye el senkinek se a kedvét. Itt van mindjárt a Camambert Burgerben Fűszeresen-Fokhagymásan, melybe egy marhahús pogácsa, kontakt grillen sütöt Tihany camambert szelet, szárított zöldfűszerkeverék, lollo bionda saláta, lilahagyma és zöldfűszeres-fokhagymás szósz került. Mindezt burgonyás zsemlébe pakolják, így a buci sem a hétköznapi, McRoyal-hoz használt darab.

camambert_burgerben_afonyasan_2016.jpg

A másik camambertre épülő termék valamivel merészebb: ahogy neve is mutatja, a Camambert Burgerben Áfonyásan a fenti módon elkészített sajton kívül némi áfonya szószt tartalmaz, illetve marhahús pogácsát és madársalátát. A buci ezúttal tönkölyös.

kecskesajt_burgerben_zoldfuszeresen_mcdonalds_2016.jpg

Rajtuk kívül egy kecskesajtos burger is bevezetésre került kedden, mely a fentiekhez hasonlóan a Kecskesajt Burgerben Zöldfűszeresen nevet kapta. Marhahús pogácsa, kecskesajt szeletek, aioli szósz, szárított zöldfűszerkeverék, lollo bionda saláta, paradicsom, lilahagyma és fokhagyma kapott helyet, méghozzá a tönkölyös zsemlében.

hejas_burgonyagerezdek_mcdonalds_2016_1.jpg

Különleges snack is jutott erre az időszakra: aki unja a Mekis sültkrumplit, az kipróbálhatja a Héjas Burgonyagerezdeket. Ilyesmi nem egyszer volt már kínálatban, mi kifejezetten szeretjük ezeket a fajta köreteket, így látatlanban is bátran ajánljuk. Ez lenne tehát a McDonald's promóciós kínálata a következő hetekre. Mindenképp írunk róluk a közeljövőben, így érdemes követni Facebook és Instagram oldalainkat is, ha nem akartok lemaradni semmiről.

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr578687418

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása