Whopper nekem, neked, mindenkinek!

2016. április 27. - Feiertag Erik

Én személy szerint nagyon szeretem, ha egy-egy gyorsétterem beleszólást enged a termékeibe. Itt persze nem arra gondolok, hogy majonéz nélkül kérhessem a hamburgert, hisz az alap dolog. Ami viszont tényleg ritka, hogy teljesen személyre szabhatjuk szendvicseinket. A Burger Kingben mostantól utóbbi is lehetséges!

3854.jpg

Mégpedig a Whopper Nekem személyében. Ez egy alapvetően 1420 forintba keülő Whopper menü, azzal a csavarral, hogy egy rakás extrát választhatunk bele:

- Jégsaláta

- Majonéz, Chili szósz, Joghurt

- Vöröshagyma, Lilahagyma, Pirított hagyma

- Paradicsom, Hagymakarika

- Uborka, Kígyóuborka, Jalapeno

- Ketchup, Mustár, BBQ, Steak szósz

Tehát kvázi az éttermekben fellelhető összetevőkből bármit. A fenti listából soronként egy ingyenes, viszont ezen kívül 100 forintért kerülhet még bele sajt vagy bacon, illetve 400 forint/darab áron hús. Két hús. Három hús. Négy hús. Jó kérdés, meddig lehet elmenni, mi majd mindenképp megpróbálunk valami brutális szörny Whopper-t összeállítani.

22ng560734059.jpg

Windows 7 Whopper, eljött a te időd? (kép)

Mivel az akció valamilyen szinten tesztjellegű, csak három étteremben érhető el. Ezek a Bécsi úton, az Oktogonon és a Corvin plázában lévő egységek. Valószínű, hogy a lista tovbb bővül majd, ha az akció elég sikeres lesz, ez azonban korántsem egyértelmű. Néhány éve a Surf 'n' Fries elég hamar kukázta hasonló megoldását, az érdeklődés hiánya miatt. Reméljük, a Burger King-ben végre megtalálja közönségét a személyre szabható gyorséttermi hamburger.

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr288665488

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása