Bivaly Caprese Burger

2016. március 09. - Feiertag Erik

A Don Pepe legmenőbb szendvicsei mindig azok voltak, melyekben különleges húst használtak, a vendégek ugyanis így kóstolhattak meg a legolcsóbban, és a legegyszerűbben olyan érdekességeket, mint a strucc vagy a szarvashús. Ezúttal bivalyra esett az étterem választása, és számomra simán az egyik legjobb DP hamburger.

don_pepe_bivaly_caprese_2016_1_custom.jpg

Talán pont azért, mert a húsé a főszerep, nem igazán került bele más, ennyire speciális összetevő. A Bivaly Caprese salátát, paradicsomot, bazsalikomot, balzsamecet krémet, kapribogyót, bivaly mozzarellát, meg persze a húspogácsát tartalmazza. A 2790 forintos árat így kóstolás után is korrektnek érzem, amire a még mindig zseniális Don Pepe burgonya és szósz is rásegít.

A szendvicset egyértelműen a hús dominálja, ami jó, mert kifejezetten ízletesre sikerült. Úgy éreztem, visszafogottabban fűszerezték mint a marhahúspogácsákat. Sajnos a sajt kissé elvész az összetevők közt, de ezt leszámítva egy nagyon jól összerakott hamburgerről van szó, és a kapribogyó erőteljes íze sem nyom el semmit.

don_pepe_bivaly_caprese_2016_custom.jpg

Összességében tehát jól sikerült a Bivaly Caprese, ha az ember még nem kóstolt bivalyhúst, és kicsit is érdeklik a különlegességek, érdemes tenni vele egy próbát.

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr898455540

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása