Ismét marhahús a japán KFC-ben

2015. december 03. - Feiertag Erik

Keleten semmi sem szent, így a KFC-ben sem csak csirkét árulnak. Olykor befutnak más hússal készült termékek, mint esetünkben ez a marha és sertés felhasználásával készült hamburger. Magasságos egek!

kfc-beef-burger.jpg

A szendvicsnek tehát vajmi kevés köze van a KFC-hez. A méretes húspogácsán kívül, melyhez a fent említett két állatot használták, cheddar sajt, saláta, és egy krémes mustárszósz kerül bele. Ez azért csirkével se hangzana rosszul, főleg ha a Granderhez hasonlóan H&S panírba forgatott combfilét használnának.

Mindezt 490 jenért árulják, ami nagyjából 1200 forintnak felel meg. Japánban egyébként nagy hagyománya van a KFC-nek, ugyanis szenteste minden valamire való család a gyorsétterem termékeit eszi ebédre, talán épp ezért készültek az ünnepi szezonra ezzel a különleges, márkaidegen szendviccsel.

via BrandEating

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr308134366

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása