Lazacos tekercs északról

2015. július 08. - Feiertag Erik

A NordSee-ről alapvetően két dolgot lehet tudni ránézésre: főként tengeri halakkal dolgoznak, és baromi drágák. A kettő nyilván összefügg, hisz ezek az állatok nem olcsóak nyersen sem, így itt se lesz az. Viszont már régóta ki szerettem volna próbálni milyen, úgyhogy választottam valami visszafogottabb, útközben is befalható darabot: ez lett a közel 1000 forintos lazacos wrap.

nordsee_lazac_wrap_2.jpg

A tortilla tekercset mindenki szereti, és elég változatosan el lehet készíteni, nem véletlen alkalmazza szinte az összes étteremlánc. A NordSee verziója több féle hallal kapható, én egy lazacosat néztem ki. Ez a nyilvánvalón túl mindenféle zöldséget tartalmaz, főként saláta féléket és sárgarépát, meg majonézt. A csomagolás viszont egész jó, nagyjából a wrap feléig nyúló kartondobozban adják, így mozgás közben is egészen könnyen fogyasztható.

A termék eléggé egyben van, nem igen kell széthullástól tartani, ami azért nem szokatlan ebben a kategóriában. A hal füstölt, elég erőteljes, annak ellenére, hogy nem vitték túlzásba a mennyiségét. A saláta korrekt, ahogy a majonéz is, a hús bár domináns, semmi sincs igazán elnyomva. 

nordsee_lazac_wrap_7.jpg

Egyedüli hibája a méret, vagy inkább az ár/érték arány. Igen, lazac van benne ami nem olcsó, de ennyi pénzért egy nagyrészt salátából álló tekercs, ami alig laktatóbb két Mekis Sajtburgernél, nem igazán éri meg. Szóval ha ti is kíváncsiak vagytok a német étteremláncra, inkább valami mást válasszatok.

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr277608722

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása