Legyen hamburger illata!

2015. március 24. - Feiertag Erik

Ha már unalmasak a régi, jól bevált parfümök, a japán Burger King jelentheti a megoldást: nemsokára Whopper illatú parfüm kerül a kínálatukba!

burger_king_whopper_parfum.jpg

Április elsején tartja a japán Burger KingNo Whopper No Life napot, melynek dátuma már eleve felvet egy lényeges kérdést, de ezt most hagyjuk. Ezen a napon az éttermekben nem csak hamburgert meg hasonlókat lehet majd kapni, hanem parfümöt is. Whopper illatú parfümöt.

A termék ára várhatóan 500 jen lesz, azaz körülbelül 1200 forint, viszont jár majd mellé egy ingyen Whopper is. Hogy valóban ebben fog-e kiteljesedni a japán Whopper nap, az erősen kérdéses a dátum miatt. Viszont nem lehetetlen, hisz 2008-ban már forgalmazott az étteremlánc dezodort, mellyel a tűzön grillezett hús illatát szerették volna visszaadni.

via The Huffington Post

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr707295245

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása