Megint olcsó a Big Mac!

2015. március 02. - Feiertag Erik

Tataly tavasszal egy ideig igazán jó ár/érték aránnyal árulták a Big Mac-et, szomorúak is voltunk, amikor vége lett az akciónak. Az olcsó Big Mac azonban úgy tűnik, nem egyszeri dolog volt, ugyanis mától újra 500 forintért kapható a McDonald's ikonikus szendvicse!

bigmac500.jpg

A Big Mac alapvetően egy jó szendvics, kellően kitűnik az állandó termékek tömegéből dupla emeletes felépítésével. A két marhahúspogácsát, salátát, uborkát, hagymát, sajtot és speciális szószt tartalmazó termékben főleg utóbbi dominál. Akit bővebben érdekel milyen is a Big Mac, annak ajánlom tavalyi hiánypótló írásunkat.

Bár a nevében is szerepel hogy nagy, nem feltétlen nevezhető annak a konkurensek hasonló árú termékeivel szemben (főleg a napi Burger King menü figyelembevételével). Azonban ahogy tavalyi tavasszal, úgy most is leakciózták a szendvicset 500 forintra, amivel az egyik legjobb ár/érték arányú hamburger lesz erre a rövid időre.

Üröm az örömben, hogy nem minden étteremben él az akció. A következő három helyen inkább valami mást kérjetek: 

Bábolna (2941 M1 93,7 km Ács, 0390/2/A hrsz.)

M0-Észak (2045 Törökbálint M0)

M0-19 (Szigetszentmiklós M0)

Big Mac szempontból ennél jobb hír csak a Grand verzió visszahozása lenne, de ki tudja. Tavaly is akcióval indult a dolog, aztán a Meki legnagyobb hamburgerébe torkollt.

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr217233219

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása