Máj name is Marhaburger

2014. október 06. - Feiertag Erik

Tavaly ilyenkor szürkemarhás szendvicsekkel támadott a Meki, melyek leginkább ezzel tűntek ki a tömegből. Az idei hasonló témájú promóció főszereplője ezt elhagyta, helyette viszont gyorsétteremben itthon először libamáj került bele. Hogy jót tett-e neki, mindjárt kiderül!

majas.PNG

Ha leszámítjuk a fent említett hozzávalót, egy abszolút átlagos szendvicsről van szó, bár a sima zöld erőspaprika és a batávia saláta sem épp sűrűn használt összetevő, azért messze nem hat úgy, mint ha azt mondom: sült libamáj került a hamburgerbe. Mindemellett marhahúspogácsa, lilahagyma és egy borsos szósz került bele.

WP_20141002_002 (Custom).jpg

A szendvics nem kap különleges dobozt, ami azért kicsit szomorú, jó lett volna valami hazai dizájn, de ez igazából nem perdöntő dolog. A szendvics méretére facebookon panaszkodtak, szerintem egyáltalán nem vészesen kics, bár ettem már nagyobb adagot is 1190 forintért, például szeptemberben a hálózat legnagyobb burgerét, a Grand Big Mac-et. Nem kérdés hogy mi dobta meg a költségeket, egyértelműen a névadó libamáj tehet róla.

WP_20141002_004 (Custom).jpg

De abszolút nem hibáztatom mert hozzátesz az ízélményhez, sokat dob rajta, valóban egy különleges dolog libamájjal tuningolt hamburgert tolni a Mekiben. Sajnos nem tölti ki egészen a bucit, így lehetnek falatok ahova nem jut belőle, de ahova igen, ott szépen a háttérben megbújva érezteti hatását. Emellett meglepően laza szerkezetű, kicsit szárazabbra, tömörebbre számítottam.

WP_20141002_005 (Custom).jpg

A magyaros erős paprika valóban csípett, de azért nem egy jalapeño. A borsos szósz alapja majonéz lehet, egészen finom volt, ez sem dominált túlzottan, bár kicsit sok került a szendvicsembe így pár harapás után nem volt száraz pontja a terméknek. Simán fogyasztható magában is, az erős paprika nem vészes, a szendvics meg egyáltalán nem száraz, ilyen szempontból sima ügy.

Összességében a McDonald's idei egyik legjobbjáról van szó. Elég drága de a prémiumnak mondható összetevő miatt szerintem ez vállalható, ha nem menüben kéri az ember akkor lehet picit spórolni. Ugyan lehetne nagyobb, de mérete nem számít abszurdnak. Ha úgy alakul hogy Mekizni mész, szerintem nem jársz rosszul ha ezt rendeled!

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr36762187

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása