Még feketébb burgerek a Burger King-ben

2014. szeptember 11. - Feiertag Erik

Az egész őrület a belga Quick hálózat Star Wars szendvicseivel kezdődött, aztán, főként kínában és japánban elég hamar felvették a fonalat, és ma már közel sem olyan hihetetlen dolog a fekete buci, mint pár éve. Most azonban a Burger King szintet lépett.

banner.jpg

Eddig csak a buci és a szósz volt fekete, idei új termékeikben pedig már a sajt is megkapja az éjszaka színét. A Burger King-ben 2012 óta évről-évre visszatérő Kuro Burger nem igazán különbözik elődeitől, azaz a feketítést - melyet egyébként faszén felhasználásával érnek el - leszámítva csak egy átlagos szendvicsnek mondható.

nagy.jpg

Idén két termékre duzzadt a kollekció. A visszafogott, mindössze marhahúspogácsát, fekete sajtot és a sötét tinta szerű hagymás szószt tartalmazó Kuro Pearl meglehetősen furcsa, és nem igazán étvágygerjesztő látvány így, hogy csak a húsnak van természetes külleme. A nagy testvér Kuro Diamond némi zöldséggel és majonézzel próbál kicsit színesebb lenni. A termékek 480, illetve 690 japán jenbe fognak kerülni, ami átszámítva 1090 és 1580 forintnak felel meg.

Az első verziót egyébként annak idején az étteremlánc Japán jelenlétének ötödik évfordulójára készítették, úgy látszik kirobbanó siker volt, ami a termék küllemét figyelembe véve elég furcsa.

via Metro

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr356686835

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása