Kuponáradat januárra

2013. január 10. - Feiertag Erik

Új év, új minden, és ezt úgy látszik mindenki szem előtt tartja. Új promóció az összes általunk követett gyorsétteremláncban, de erről már volt szó, viszont arról nem, hogy új kuponfüzetek is érkeztek, a két legnagyobbtól, azaz a Burger Kingtől és a McDonald's-tól.

meki_kupon.PNG

Utóbbi listája nem mutat túl sok újdonságot, ugyanazok a szendvicsek mint eddig nagyjából ugyanolyan összeállításban, viszont van köztük két viszonylag olcsó, ami esetleg jó ajánlat lehet: Az egyik Kis Csibeburger menüt kínál almáspitével 600 forintért, a másik pedig Sajtburger Fresh-t és fánkot ajánl hasonló összeállításban, viszont 700 forintért. Ezen kívül van McDouble menü pitével 800 forintért, de ez majdnem hogy ugyanannyiba kerül mint kupon nélkül. A többi szinte mind a szokásos 2 egy áráért meg Big Mac és mindenmás csoportba sorolható, akit bővebben érdekelnek itt vethet rájuk egy pillantást.

BK_kupon.jpg

A Burger King kínálata sem mutat túl nagy újdonságot, bár két dolog is van ami nem szokásos, és mindenképpen pozitív. Az egyik, hogy a pár hónapja futott promóció szendvicsét, a Pepperoni Whoppert is kínálja, menüben 990 forintért, szerintem több ilyen kellene. A másik, hogy a drágább kuponok használata esetén a Super Shop kártya birtokosok dupla pontot kapnak. Aki kíváncsi és kinyomtatná őket, azok ezen a linken élhetik ki magukat.

Nem igazán lehet kivetni valót találni a két kuponfüzetben. A kedvezmények a szokásosak, ahogy a bennük szereplő termékek is egy-két kivételtől eltekintve. Vannak jó ajánlatok, de részemről körülbelül három-négy kuponon kívül az egész megy a kukába, bár az is igaz, hogy én szinte csak a promóciókban szereplő termékeket fogyasztom, így nekem nem nyújtanak túl nagy segítséget ezek az akciók. Aki viszont sűrűn jár gyorsétterembe, vagy nap mint nap megfordul olyan helyen, ahol egy karnyújtásnyira van a meki, annak érdemes betűznie őket a tárcája titkos rekeszébe, a biztonság kedvéért.

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr746306316

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása