Magyaros Csirkeburger

2012. május 16. - Feiertag Erik

A meki szendvicsei általában egész jól sikerülnek, az egyetlen fájó pont a méret és az ár szokott lenni, mármint ezek összhangjának hiánya. Ezúttal utóbbit nem éreztem annyira vészesnek, viszont a másik fronton sikerült kicsit kisiklani.

HazaiÍzek_2012.PNG

Fura, pedig amúgy ugyanakkora dobozban adták mint a többit. De mégis nagyobbnak éreztem. Talán magasabb volt, mert a csirkehúspogácsa magasabb mint a sima marhahúsos. Minden esetre az eladó sikeresen fejre ejtette a dobozt mielőtt odaadta volna, úgyhogy arra számítottam az egész szét lesz zilálva és minden kihullott a bucik közül. De nem, kibírta az esést. Ez pozitívum, bár nem éppen élethelyzet hogy megszaltóztatják a burgert tálalás előtt.

hazaicsirke.PNGAzt, hogy az íz nem volt valami nagy szám azért furcsállom, mert amúgy a leírás alapján nagy lehetett volna. Csirkehús, Karikás Pista, saláta, majonéz, piros szósz, Herz kolbász, Pannónia sajt, meg fűszeres buci. A sajtot külön megkóstoltam, tényleg Pannónia a szokásos kicsit elviselhetetlen de azért nagyon finom ízzel. Karikás Pista karikái csípősek, viszont olyan véknyák, és olyan kevés van belőlük a szendvicsben, hogy nem fog könnyeket csalni a szemünkbe. A kolbász mintha ott se lenne. Igazából a csirkehús uralja az egészet, ami bár finom, ennyi pénzért nem egy rántotthúst várna az ember.

Alapvetően finom, de valahogy mégsem nyújt semmi extrát. Pedig valóban ott vannak, valóban benne vannak a szendvicsben, de amikor harapod, akkor valahogy eltűnnek. Kiugrálnak a burger másik végén. Legközelebb pulival megyek, az majd kordában tartja őket. Ital nem szükségeltetik hozzá, egyáltalán nem fullasztó. Eddig mindig az ár/érték arány miatt húztam le a mekis szendvicseket, ez viszont most ízben sem volt csúcs kategória. 3,5/5 mert azért egyszer ki lehet próbálni, de ha tehetitek akkor azért még mindig egy Angus XT. Vagy csirke fronton egy MegaPocket.

Kipróbáltam a krumplikat is. Semmi extra, olyan mint az összes többi. Ilyen steak-burgonya feelingje van. Viszont lehet, hogy valódi krumpliból készül, mert néhány szemet kicsit nyersebbnek éreztem a kelleténél. Nem vesztetek semmit ha kihagyjátok, bár ha már nagy menüt kértek, akkor érdemes ilyennel, úgy sem kerül többe vele.

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr206306418

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása