Hazai ízek

2011. március 31. - Feiertag Erik

 Mint derült égből villámcsapás, úgy értek a meki új prémium akciója. Egyik napról a másikra lecserélték a Best of-os matricákat az éttermekről, és a honlap is megújult. Ráadásul, még finomnak is tűnik a dolog.

Retroburger: Az idősebb olvasók biztosan kellemesen emlékeznek vissza az igazi magyar hamburgerre, ahol puffancsot töltöttek meg húspogácsával, csalamádéval, és mustárral. Hát, a meki most ezt a feelinget próbálja megfogni a Retroburgerrel. Puffancsnak tűnő buciban lesz marhahúspogácsa, sajt, saláta, és csalamádé (legalábbis annak tűnik), mustár és ketchup, meg paradicsom. Jónak ígérkezik, bár egyes helyeken ennél lényegesen olcsóbban vehetünk igazit is.

Vasalt csirkeszendvics: A mostani csirkés szendvics, ismét hosszú buciban, de ez most fűszeres, valószínű ugyanolyan lesz, mint az El Picanéhoz használt. Benne saláta, lilahagyma, valami fehér szósz (szerintem majonéz), sajt, kígyóuborka, és az a kovászosra hasonlító uborka van. Meg persze a csirkehús, ami most nem egyszerű panírozott, hanem nem tudom, gondolom vasalt, ami elméletileg azt jelenti, hogy be van fűszerezve, és két vasaló közt megsütik, bár utóbbi helyett bizonyára a jól bevált sütőket fogják használni.

Ezen kívül lesz, vagyis már van Kislángos is, tejfölös-fokhagymás öntettel, Hazai hasábburgonya zöldfűszeres szósszal. De ha édességre vágyunk, ehetünk Somlói galuskát is.

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr516306583

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása