Nagyon eltalált BK kuponok február végéig

2011. január 07. - Feiertag Erik

 Úgy látszik, a BurgerKing idén nem minőségben akarja felülmúlni a mekit, hanem árban alulmúlni. És ezt eddig nagyon jól csinálja, mert a "két menüt olcsóbban mint egyet" akció mellett kihozott egy kuponfüzetet, mely egészen február végéig biztosít teli pocakot.

Mivel nem szeretem ugyanazt írogatni, még az elején megemlítem, hogy minden kombinációhoz tartozik egy közepes üdítő, és egy közepes sültkrumpli, úgyhogy a felsorolás minden tagja ezekkel együtt értendő.

Whopper Junior + Rodeo Szendvics (1099,-)
Csirkeszendvics + Dupla Sajtburger (1299,-)
Csirkeszendvics + Rodeo Szendvics (999,-)
Whopper + Sajtburger + Csokifagyi (1299,-)
Whopper + Csirkeszendvics (1299,-)
Dupla Whopper + Hot Chili Whopper (1699,-)
Whopper + Dupla Sajtburger (1299,-)
2 Whopper + 2 Sajtburger (1799,-)

Személy szerint a Csirkeszendvics + Rodeo Szendvics összeállítás tetszik a legjobban, mindkettő burger a kedvenceim közé tartozik, és ez a legolcsóbb ajánlat is, úgyhogy nem is kérdés mit fogok fogyasztani ha BK-be térek a télen.

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr126306611

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása