Panírozott csirkehúsos McWrap

2010. augusztus 16. - Feiertag Erik

 A McDonaldsnál már láthattuk, hogy a csirkés kiadás legyőzi a marhásat (CBH-MBH esete). Nos, ha ez mégegyszer előfordul, akkor már írhatom azt, hogy "már nem először láthatjuk".

Sőt, nem csak hogy a testvérét is elverte, hanem már-már Twisteres magasságokba emelkedik, és most például nem is tudom eldönteni, hogy melyik is a finomabb, és ez "ha csirke akkor KFC" beidegződésemet is számításba véve nem kis dolog. De látván ezt, és a CBH-t, lehet hogy ez "ha csirke akkor meki"-re fog változni.

De, nézzük, miből is van ez. Jégsaláta, ruccola, pardicsom, cheddar sajt, majonéz, csípős salsa szósz, és persze panírozott csirkehús van tortillába göngyölve. Persze, az utóbbi miatt nem hibátlan, ugyanúgy meg van benne a rétegződés, mint a marhahúsosban, de ez leginkább abban nyilvánul meg, hogy a salsa szósz túl erőteljesen csíp, de ez azt hiszem nem olyan nagy gond, hogy emiatt megutálja valaki.

Most, hogy beszéltünk az egyetlen hibáról, essék néhány szó arról, ami a legjobban megfogott benne. A csirkehús, mely finom, és omlós, akárcsak a McNuggets ha frissen adják. Szerintem az sem kizárt, hogy valójában McNuggetsek vannak ebben is. Az osztályzat 4,5/5, és reméljük, örökre marad, ahogy tervezték.

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr216306657

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása