Ezért jó Vodafone-osnak lenni!

2010. június 19. - Feiertag Erik

 És nem a kedvező, vagy kedvezőtlen percdíjakról lesz szó, hanem a burgerekről. Ugyanis keddenként a Vodafone-osok, ha vesznek egy Whopper menüt, akkor kapnak mégegyet ingyen!

Hogyan is működik ez. Küldd a BURGER szót SMS-ben, a 1783 06-70-7000-241-es számra. Tehát BURGER, a 06-70-7000-241-es számra! És máris tiéd lehet, a képernyőt nyalogató kutyás háttérkép! Ezt követően, a válaszüzenetben érkezett kóddal mutasd be a telefonod a pénztárnál, és máris nyertél egy ingyen Whoppert.

Hasonló elven kaphatunk egy áráért két mozijegyet is, csak ekkor ha CintemaCity moziban vagyunk, akkor a CC szót, ha pedig Palace Cinemas moziban vagyunk, akkor a PALACE szót kell elküldeni a fent említett számra, aztán bemutatni a válaszkódot.

Viszont vigyázat, ezek csak KEDDEN, és egy EGY NAP csak EGYSZER használhatóak. (Ezért érdemes lenne venni egy feltöltőkártyás vodás simet)

Köszönöm MJ12-nek, hogy felhívta a figyelmem az akcióra!

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr126306670

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása