Gyere vissza gyerek a Crunchy-ba!

2021. május 15. - Feiertag Erik

Hiszen itt az étterem újdonsága, a Comeback Kid szendvics, amiről lényegében annyit lehet tudni, hogy létezik.

13a39cba-b4be-11eb-a2b5-920a8b76faf9_comeback_kid_wolt.jpeg

Tovább
komment

Majális a Don Pepében!

2021. május 01. - Feiertag Erik

Úgy tűnik végre itt a jó idő, ami remekül párosul sorra nyíló éttermi teraszokhoz, és persze a hónap elsejével debütáló Don Pepés újdonságokhoz, amik mellett ráadásul a szezonális étlap is frissült! Lesz tehát mit falni a következő hetekben-hónapokban!

2.jpg

Tovább
komment

Dizájnváltás és születésnapi hosszúságok a Burger Kingben!

2021. április 21. - Feiertag Erik

Sokszor panaszkodunk, hogy kevés és nem túl különelges újdonság kerül egy-egy gyorsétterem promóciós kínálatába. Ezúttal erről nem lehet szó, mert négy szedvics, és egy teljes arculatváltás is történt néhány napja a Burger King háza táján!

xtralong.png

Tovább
komment

Ezúttal mégsem áprilisi tréfa volt a csokis Whopper

2021. április 06. - Feiertag Erik

2018-ban világméretű aprilisi tréfát eszeltek ki a Burger Kingnél: beharangozták a Chocolate Whopper szendvicset, mely egy brutális desszert-orgia lett volna, hogy csak a jéghegy csúcsát említsem, grillezett csokoládéval a húspogácsa helyén. Az első pillanattól fogva egyértelmű viccet azért sokan komolyan vették itthon is, de most nem is az a lényeg, hanem hogy Szingapúrban idén nem viccelt az étterem!

bk_chocolate-whopper-1.jpg

Tovább
komment

Tréfa helyett újdonságok a Don Pepében

2021. április 01. - Feiertag Erik

Ma van az a nap, amikor a hírek csak töredékének lehet hinni, hiszen mindenhol megpróbálnak átverni minket. Én is megtettem már, amikor például a McDonald's hazai kivonulásáról írtam, de itt már évek óta nincs helye viccnek április elsején, hiszen mikor máshol ránthatnánk le a leplet a Don Pepe havi újdonságairól?

1.jpg

Tovább
komment
süti beállítások módosítása