Gyulai kolbászos majális a Don Pepében!

2024. május 01. - Feiertag Erik

December után ismét a minőségi kolbászoké a főszerep a Don Pepénél, úgyhogy akinek tetszett az akkori és a tavaly tavaszi Gyulai kolbászos menü, most biztos örülni fog, hogy ismét kedvencével kényeztetheti ízlelőbimbóit!

Visszatér ugyanis a teljes paletta, az akciós Csak a Gyulai! Pizzától egészen a Vasárnapi Reggeli! Pizzáig, ráadásul a decemberi felhozatalból kimaradt Gyulai Kolbászos Tavaszi Pizza is itt van tavaly májusról, úgyhogy tényleg teljes a csapat! Mivel ezekről már több ízben volt szó korábban, most csak röviden, felsorolás jelleggel mutatom az összetevőket:

Csak a Gyulai! Pizza (pizzaszósz, Gyulai kolbász, mozzarella) 3090 Ft

Gyulai Kolbászos, Jalapenos Pizza (pizzaszósz, Gyulai kolbász, jalapeno, mozzarella) 3190 Ft

Gyulai Kolbászos Vasárnapi Reggeli! Pizza (sajtkrém, Gyulai kolbász, lilahagyma, paradicsom, hegyes erős, tükörtojás, füstölt mozzarella) 4290 Ft

Gyulai Kolbászos Tavaszi Pizza (pizzaszósz, Gyulai kolbász, tojás, kukorica, tricolor paprika, mozzarella) 4290 Ft

Gyulai Kolbászos Legény Lepény (piadina, fokhagymás tejföl, Gyulai kolbász, főtt tojás, hegyes erős paprika, lilahagyma, paradicsom, füstölt mozzarella) 3690 Ft

Gyulai Kolbászos Spagetti (paradicsomos spagetti Gyulai kolbászkarikákkal) 3490 Ft

Szóval aki nem rajong a pizzákért, azoknak is akad mit falni a Gyulai kolbászos kínálatból, hiszen a spagetti vagy a Legény Lepény is egészen ínycsiklandó összeállításnak tűnik.

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr1818394393

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása