Április a Don Pepében

2023. április 01. - Feiertag Erik

Egy ideje megszokottá vált, hogy adott hónap elsejével fixen három újdonság érkezik a Don Pepe étlapjára: egy akciós pizza, egy extra pizza és egy változó kivitelű étel. Ezúttal sincs másként, de az ízvilágok ismét egész hívogatóak.

aprilis_a_don_pepeben_hawaii_chicken_burger_vegan_protein_pizza_3.jpg

A Hawaii Chicken Burger például a remek csirkés szendvicsek sorát gyarapíthatja, amikkel a hálózat az elmúlt években jelentkezett. Ebbe cheddar szósz, jégsaláta, paradicsom, pankobundában rántott csirkemellfilé, cheddar, grillezett ananász, szezámmag és majonéz kerül, mellé pedig a szokásos DP burgonya és öntet jár. 3990 forintért kérhető, és biztos vagyok benne, hogy senki sem marad éhes utána.

aprilis_a_don_pepeben_hawaii_chicken_burger_vegan_protein_pizza_2.jpg

Április akciós pizzája húsvéti hangulattal támad, méghozzá tormás besamel alappal, csülökkel, tojással, paradicsommal és moazzarellával. 2790 forintos árán kellemes ünnepi menünek ígérkezik.

aprilis_a_don_pepeben_hawaii_chicken_burger_vegan_protein_pizza.jpg

Végül de nem utolsó sorban egy Vegán Protein Pizza várja az érdeklődő szájakat. A feltét bazsalikomos zöldborsókrém alap, vörösbab, lencse, zöldborsó, füstölt tofu, borsóhús, földimogyoró, szójababcsíra, és vegán ‘mozzarella’. 3590 forintért áll rendelkezésre, ha az ember nem szeretne állati eredetű összetevőt az ételébe.

aprilis_a_don_pepeben_hawaii_chicken_burger_vegan_protein_pizza_4.jpg

aprilis_a_don_pepeben_hawaii_chicken_burger_vegan_protein_pizza_5.jpg

Mindemellett persze továbbra is élnek üdítős-fagyis pizza menük. Ezeket nem részletezném, hiszen a képek is elég jól összefoglalják, miről van szó.

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr2418085850

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása