Visszatért a Cheddar Cheese Lover!

2023. március 21. - Feiertag Erik

Csak kicsit másként, hiszen a sajttömb helyett ezúttal egy panírozott karikát kapunk, és nem csak marhahússal választhatjuk a szendvicset!

480787522-cheddarcheeseringlover-chicken_rotator_1800x760px.jpg

Hanem akár méretes panírozott csirkével is. Amúgy ez a verzió sokkal durvábban néz ki a képeken.

Cheddar Cheese Ring Lover: marhahúspogácsa, cheddar sajt, friss paradicsom, saláta, uborka, pirított hagyma, panírozott sajtgyűrű, fondue sajtszósz 

Cheddar Cheese Ring Lover Chicken: Deluxe panírozott csirkemell, cheddar sajt, friss paradicsom, saláta, uborka, pirított hagyma, panírozott sajtgyűrű, fondue sajtszósz 

Wolt alapján az árazás egységesen 2990 forint önmagukban, de az éttermekben vélhetően valamivel olcsóbban ki lehet jönni. 

475838961-ks_chimichurri-roastedonion_rotator_1800x760px.jpg

Van egy másik időszakos ajánlat is amiről még nem írtam, a King's Chimichurri vaskos, 150 grammos marhahúspogácsával és a névadó argentin öntettel. Ezen kívül bacon, hagyma, paradicsom és sajt kerül bele, az ára pedig Wolton 3290 forint, nem sokkal drágább tehát a fenti Cheddar förmedvényeknél, cserébe ez lesz olyan töményen sajtos.

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr9418076978

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása