Mexikói pipi - Chicken Parmy Alla Mexicana Burger

2023. február 15. - Feiertag Erik

Csirkeburger téren a Don Pepe alkotott néhány emlékezetes darabot, így mindig könnyen választok tesztalanyt, ha ilyesmi is van az akciós étlapon.

don_pepe_chicken_parmy_alle_mexicana_burger.jpeg

Chicken Parmy szendvics volt már korábban az étlapon. Az ilyen hamburger lényege, hogy a bele kerülő, parmezános csirkemell filére valamilyen ínycsiklandó feltétet tesznek, és így kerül a buciba. Ezúttal egy babos-kukoricás-kaliforniai paprikás mexikói ragu látta el ezt a feladatot némi sajttal, ami igencsak jól működött együtt, bár a csípősséget inkább a jalapeno paprika eredményezte. Paradicsom, jégsaláta, lilahagyma, némi guacamole és (azt hiszem) ketchup volt még a szendvicsben, köretként pedig tortilla csipsz, valamint a szokásos DP öntet járt egy kis tejföllel kiegészítve. Ez azért 3990 forintért nem rossz, főleg ha azt nézzük, milyen laktató egy ilyen Don Pepés hamburger.

don_pepe_chicken_parmy_alle_mexicana_burger_3.jpeg

Ízek tekintetében is jól vizsgázik, noha a szendvicsbe került szószok picit visszafogottabbak voltak a kelleténél. A prímet a jalapeno vitte, illetve a csirke és a mexikói keverék, bár nekem valami apróság hiányzott hogy úgy igazán hozza a közép-amerikai ország hangulatát. Egy kis salsa, vagy ha a ragu inkább valamilyen szaftosabb kivitel lett volna, azt hiszem ezek fel tudták volna dobni.

don_pepe_chicken_parmy_alle_mexicana_burger_2.jpeg

Persze így sincs oka panaszra aki berendeli ezt a szendvicset, hiszen ismét egy korrekt csirkés burgert falhat, ráadásul mérete okán azzal sem kell foglalkozni, mi legyen a következő fogás. 

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr3518048412

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása