Pista és Rózi a Mekiben!

2023. február 09. - Feiertag Erik

Persze nem pár vendégről van szó, hanem az étteremlánc szokásos módon, emberi nevekkel ellátott újdonságairól, illetve az azokhoz használt alapanyagról.

mcdonalds_meki_eros_pistas_marhaburger_mcchicken_hamburger_mizo_sajt.png

Erős Pista nevét minden magyar ismeri ha gulyásról vagy más leves csípősítéséről van szó. Ezúttal a McDonald's szendvicsei kaptak kapszaicinkezelést, mindjárt két verzióban:

Erős Pistás Marhaburger: marhahúspogácsa szezámmagos zsemlében, Mizo erős paprikás sajtszelettel, jégsalátával, hagymával, paradicsommal és Erős Pistás csípős szósszal

Erős Pistás McChicken: csirkemellfilé darabokból formázva, pácolva és panírozva, szezámmagos zsemlében, Mizo erős paprikás sajtszelettel, jégsalátával, hagymával, paradicsommal és Erős Pistás majonézes csípős szósszal

Mindemellett egy jeges desszert is felkerült az étlapra, folytatva a remek Som Lolly hagyományait, avagy egy magyar desszert fagylaltosítását: a Rákóczi Túrósból ezúttal Rákóczi Rózi lett, ami a fagylalt mellett túrókrémmel, sárgabaracköntettel, és habcsókkal készül.

mcdonalds_meki_rakoczi_rozi_desszert_fagyi_sargabarack_turokrem.png

Árakkal kapcsolatban ismét a Wolt segítségét kértem: a szendvicsek egységesen 1970 forintról indulnak magukban, a desszert pedig 1490 forintba kerül a rendeléses felületen.

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr2818045076

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása