Novemberi újdonságok a Don Pepében

2022. november 02. - Feiertag Erik

Most már rendesen benne vagyunk az őszben, megvolt az óraátállítás és jönnek a jóval hidegebb napok-hetek-hónapok. A Don Pepe pedig mi mást tenne, három ínycsiklandó újdonsággal igyekszik enyhíteni valamelyest a rosszkedvünket!

1_tv.jpg

Például az elmúlt hónapok sztárjának is nevezhető vegán grillkolbászokkal, melyek ezúttal egy valamivel koncencionálisabb pizzára kerülnek feltétként: a Vegán “Grillkolbászos” TexMex Pizza ugyanis egy vérbeli mexi összeállítás, csak állati eredetű összetevők nélkül: pizzaszósz, vegán "grillkolbász", vegán “mozzarella”, jalapeno, vörösbab, kukorica, valamint taco fűszer kerül rá, és 3490 forintért rendelhető.

2_tv.jpg

Húskedvelők számára jó hír lehet hogy a Novemberi Akciós Pizza feltétezése sajtkrém, fokhagyma, főtt tojás, kaliforniai paprika, hegyes erős paprika és mozzarella mellett némi sonka, az ára pedig némileg kedvezőbb a havi extra variánsnál, így 2690 forintért mehet a kosárba.

3_tv.jpg

Végül egy kellemesnek ígérkező tortilla tekercs került fel decemberig az étlapra: a Grillezett Lazacsaláta Tekercsbe parajos sajtkrém, jégsaláta, paradicsom, aszalt paradicsom, grillezett lazackockák szezámmag, tartár, főtt tojás és füstölt mozzarella kerül, ami valljuk be, elég jól hangzik. 3990 forintos ára már kevésbé, de az ízélmény talán ezt is megérőssé teszi majd.

4_tv.jpg

5_tv.jpg

Két spórolós ajánlat maradt még a novemberi szortimentből. 32 centis pizzák és 440 ml-es Magnum Remix Mandula jégkrém rendelése esetén 1 liter Pepsi üti a markunkat, ha pedig gluténérzékenyek vagyunk (de annyira nem, hogy probléma lehessen az elkészítés során felmerülő keresztszennyeződés), akkor gluténmentes tésztára feltétezett SONGOKU vagy Hawaii vagy Magyaros vagy Bolognai pizza és Magnum Remix Mandula rendelése másfél literes Lipton jegesteát eredményez ajándékként.

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr4917948314

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása