Vegán BBQ Party Pizza

2022. október 11. - Feiertag Erik

A Don Pepe két dologról lehet talán a legismertebb: az igencsak széles vegán kínálatról és a már-már extremitásokba hajló ételkülönlegességeikről. A Vegán BBQ Party Pizza mindkettőre jó példa!

vegan_bbq_party_pizza_don_pepe.jpeg

Hiszen a húsmentesen feltétezett pizzára céklás BBQ alap, lilahagyma, paprika, articsóka, gomba, aszalt paradicsom és vegán "mozzarella" kerül. És most jön amitől igazán különleges: középre egy tésztából formált tálka kerül, melyet BBQ szószal töltenek meg, a maradék helyre pedig néhány vegán grillkolbász, hogy legyen mit mártogatni. Mindez 3890 forintért kérhető.

Nem ugrik be, hogy kóstoltam volna ennél finomabb vegán pizzát, de ha meg is esett, biztos, hogy a Vegán BBQ Party Pizza az élvonalban helyezkedik el. Maga a pizza se rossz, a céklás öntet, a zöldségek és a leginkább krémsajtra emlékeztető vegán mozzarella elég ütős, de a pikáns vegán kolbászok fenomenálisak voltak. Nem mondom hogy könnyű lenne összekeverni olyannal ami sertésből készül, de fűszerezése kifejezetten jól sikerült és az állaga is elég kolbász szerű, hogy ne lehessen rá panasz.

Szóval ez a többszemélyes parti pizza remek alkalom lehet arra, hogy kipróbáljuk ezt a különlegesebb húspótlékot, ami minden eddiginél közelebb hozhatja egy fűszeres kolbász ízélményét azok számára, akik vegán étrenddel kénytelenek élni.

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr6117951912

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása