Pizzaforradalom a Don Pepében!

2022. október 01. - Feiertag Erik

Megszokhattuk már, hogy minden hónapban készülnek a Don Pepénél néhány izgalmas időszakos ínycsiklandósággal, azonban erre a honapra pizza témában jutott pár álleejtős állandóság is, melyek közt hiánypótló újítás is sorra került!

don_pepe_vegan_bbq_party_pizza_fitti_karfiolos_teszta_2.jpg

De ezekről majd a poszt végén, mert ha meglátja az ember az akciós kínálatot bemutató szórólapot, nem mehet el szó nélkül a szó lehető legjobb értelmében már-már szörnyetegként is aposztrofálható Vegán BBQ Party Pizza mellett! Céklás BBQ alap, lilahagyma, paprika, articsóka, gomba, aszalt paradicsom és vegán "mozzarella" kerül rá, plusz a közepére kis tálkának formázott tésztába egy kis extra BBQ szósz és persze néhány vegán "grillkolbász" mártogatni. 3890 forintos ára extremitásához mérten nem is tűnik durvának.

don_pepe_vegan_bbq_party_pizza_fitti_karfiolos_teszta_4.jpg

Pizza témában nem maradhat el a havi akciós pizza sem ami 2690 forintért kínál konvencionálisabb feltétezést. Az októberin pizzaszósz, rostonsült csirke, gomba, articsóka és mozzarella van.

don_pepe_vegan_bbq_party_pizza_fitti_karfiolos_teszta.jpg

Ezzel le is tudtuk az októberi újdonságokat, már csak az alapokat ért változtatások maradtak: például hogy a tésztaételek már zöldségliszt alapú tésztával is kérhetőek, vöröslencselisztes fussilivel, tovább bővítve és még variálhatóbbá téve a vegán kínálatot.

don_pepe_vegan_bbq_party_pizza_fitti_karfiolos_teszta_3.jpg

Végül de nem utolsó sorban: pizzaforradalom! Avagy ezentúl 26 centis méretben is kérhetőek ezek a remek ételek, ami tök jó hír azoknak, akiknek eddig gondjuk akadt a megszokott 32 centis mérettel. Én magam szerintem fogok élni a lehetőséggel amikor csak lehet, mert egyszemélyre hasbarátabb kivitelnek tűnik a kisebb átmérő. Ehhez tartozik egy tök jó akció is: ha két egyforma 26 centis pizzát rendeltek telefonon vagy az étterem weboldalán, 500 forint kedvezményt kaptok a végösszegből.

don_pepe_vegan_bbq_party_pizza_fitti_karfiolos_teszta_7.png

És ha ez nem lenne elég, ezentúl Fitti – Karfiolos tésztával is rendelhetőek a pizzák, mely húst fogyasztók és vegánok számára is remek választás lehet, ha szeretnének odafigyelni kicsit a kalóriabevitelre és egészségesebben étkezni, hiszen ennek a variánsnak rendkívül alacsony a szénhidrát- és kalóriatartalma, viszont a növényi összetétel miatt magas rosttartalommal rendelkezik. A képen találtok még pár fontos extra infót, amit érdemes elolvasni rendelés előtt!

don_pepe_vegan_bbq_party_pizza_fitti_karfiolos_teszta_5.jpg

don_pepe_vegan_bbq_party_pizza_fitti_karfiolos_teszta_6.jpg

Rossz idő már van, de a fagyis pizza menük továbbra sem tűntek el szerencsére, amit a fenti két kép is bizonyít, melyek remekül összefoglalják miről is van szó.

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr3217943716

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása