Párizs Burger

2022. szeptember 16. - Feiertag Erik

A múlt havi, csirkehússal készült Bellagio Burgeren felbuzdulva kedvet kaptam a szintén nem marhával, de nem is vegán alapanyagokból építkező Párizs Burgerhez, ami igencsak jó döntés volt!

don_pepe_parizs_burger_borda_fustolt_mozzarella_tejfol.jpeg

Van amikor az ember elolvassa egy szendvics összetevőit, és az alapján elég jól belőhető, hogy mire lehet számítani. Ez szeptember extra burgerére is illik, amibe fokhagymás tejföl jégsaláta, paradicsom, lilahagyma, párizsi borda és füstölt mozzarella kerül. 3590 forintos árában benne van egy adag DP burgonya a szokásos zseniális szósszal.

don_pepe_parizs_burger_borda_fustolt_mozzarella_tejfol_1_1.jpeg

És akkor innen van meglehetősen nehéz dolga az embernek, ha írni kell róla, mert pontosan arról van szó, amire számítani lehet: jókora adag párizsi bundában sült sertéshús, ami egyébként meghökkentően jól sikerült, szóval le a kalappal az étterem szakácsai előtt, plusz némi zöldség és a fokhagymás tejföl. Utóbbi amúgy ránézésre soknak tűnhet, de egyáltalán nem vészes, bőven elfért ez a mennyiség az ételben.

don_pepe_parizs_burger_borda_fustolt_mozzarella_tejfol_1.jpeg

Szóval ez egy normál éttermi ebéd hamburgerként való tálalása, ami kifejezetten laktató adag, ráadásul egészen ízletes is, szóval ha bejönnek a fenti sorok akkor érdmes vele tenni egy próbát, ha viszont hamburgerebb hamburgert enne az ember, akkor az állandó kínálat marhahússal készülő darabjai közül érdemes szemezgetni. 

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr4717932861

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása