Igazi újdonságáradat a Don Pepében iskolakezdésre

2022. szeptember 01. - Feiertag Erik

Szeptember elsején nem csak a tanítás kezdődik el, hanem a Don Pepe kínálata is megújul, ám ezúttal nem csak néhány akciós különlegességre kell gondolni, hanem a szezonális étlap is változáson esett át, amire szintén érdemes pár pillantást vetni.

don_pepe_szeptember_vegan_grillkolbaszos_mediterran_pizza.png

Ugyan a nyárnak vége, azért egy Vegán Grillkolbászos Mediterrán Pizzával még igyekszik megidézni a vízpartot és a napsütést az étterem. Vegán "tejfölös"-mustáros alap, vegán "grillkolbász", lilahagyma, paprika, articsóka, olívabogyó, aszalt paradicsom és vegán "mozzarella" kerül rá, igazi kerti sütögetős hangulatra lehet tehát számítani, csak húsmentesen. 3490 forintért a teli bendő garantáltnak tűnik.

don_pepe_szeptember_pizza.png

Pizza fronton van hússal készülő újdonság is: a Szeptemberi Akciós Pizza 2690 forintos áron besamel alappal, császárszalonnával, sonkával és mozzarellával kínál egy egész jónak ígérkező feltétezést.

don_pepe_szeptember_parizs_burger.png

Ősz első hónapjában sem maradunk hamburger nélkül, ráadásul egy igazi fúziós újdonságot kóstolhatunk meg. A Párizsi Burger fokhagymás tejföllel, jégsalátával, paradicsommal, lilahagymával, párizsi bordával, fokhagymás tejföllel és füstölt mozzarellával igyekszik megidézni a klasszikus hangulatát, némi DP öntettel és szósszal megtámogatva. 3590 forintért akár most azonnal is rendelhető.

don_pepe_szeptember_vegan_mex_tortilla.png

Vegán gringók számára lehet érdekes a szeptemberi tekercs, hiszen a Vegán Mex Tortilla egy igazi mexikói hangulatbomba, csak épp állati eredetű összetevő nélkül. Ennek megfelelően vegán mexikói zöldséges ragu vegán nemmarhahússal, salsa, vegán ‘mozzarella’ és vegán “cheddar kerül bele, úgyhogy lehet készíteni az estómagót. 3490 forintos ára talán kicsit combos, figyelembe véve a korábbi tekercsek laktatóságát. 

don_pepe_szeptember_glutenkerulo_pizza_menu.png

don_pepe_szeptember_pizza_menu_magnum_pepsi.png

Mindemellett két pizzás-jégkrémes ajánlat is él: az egyik gluténkerülőknek lesz hívogató, a másik viszont minden pizzát rendelő számára megfontolandó lehet, ha fagyira és üdítőre vágynak. A gluténmentes pizzával kapcsolatban most is mint mindig, kiemelendő, hogy az étterem nem tudja biztosítani a keresztszennyeződés nélküli elkészítést, így bár a tészta maga mentes, a készre sült verzió tartalmazhat glutént.

don_pepe_szeptember_oszi_szezonalis_etlap_leves_foetel_desszert.jpg

Végül de nem utolsó sorban, íme a szeptembertől decemberig élő szezonális kínálat, melyről akár egy ütős ebédet is összeállíthatunk levessel, főétellel és desszerttel. Ezeket nem részetezném, a képen minden lényeges infót megtaláltok.

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr8317920633

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása