Balatonról érkezik a Zing új burgere

2022. július 27. - Feiertag Erik

Legalábbis a neve biztosan, hangulatában pedig egy retro érzést próbál megeleveníteni, szerencsére pont annyi változtatással, hogy azért csalamádé ne kerüljön bele.

zing_burgerco_balcsi_burger_retro_relish_angus_marha_ketchup.png

Van benne viszont saláta, Retro burger szósz, paradicsom, lilahagyma, Angus húspogácsa, Trappista sajt, savanyú uborka relish, ketchup, és gyermekkorunk mustárja. Utóbbi nem tudom miben tér el a maiaktól, hát majd kiderül ha megkóstoljuk, bár nem hiszem hogy a többi öntet mellett ki lehet majd érezni kifejezetten a mustárt és hogy az miben különleges.

Wolt alapján 2440 forintról indul ami plusz hús, extra összetevők vagy akár menü kiszerelés esetén tovább növekedik, de azért ez nem tűnik túl megveszekedett árnak érte. 

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr5717892293

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása