Don Pepe újdonságok hőség mellé

2022. július 01. - Feiertag Erik

Most már aztán tényleg nem lehet mondani, hogy ne ütött volna be a nyár, a Don Pepe viszont nem áll le, júliusra is szép csokor újdonsággal készültek!

1_tv.jpg

2_tv.jpg

Ráadásul a hónap extra pizzája például csirkével vagy vegán húspótlókkal is kérhető, egységesen 2990 forintért. Előbbi fokhagymás-tejfölös alappal, vöröshagymával, trikolor paprikával, paradicsommal, Taco fűszerrel, roston csirkével, mozzarellával, guacamole szósszal készül, míg utóbbira fokhagymás vegán ‘tejföl’, vöröshagyma, trikolor paprika, paradicsom, Taco fűszer, vegán ‘mozarella’, választható füstölt tofu vagy pikáns-füstölt vegán ‘kolbász’ kerül.

5_tv.jpg

Hasonló okon örülhetnek a húst nem fogyasztók július nagy visszatérő hamburgerének, a Burgerosznak, amiről első megjelenésekor én is írtam. Az ár itt is egyezik, azaz 3590 forintba kerül mindkettő, viszont az összetevők már nyilván eltérnek: gyros fűszeres fokhagymás VEGÁN „tejföl”, jégsaláta, lilahagyma, kígyóuborka, olivabogyó, nemmarha burgerpogácsa, nemcheddar, csípős szósz és füstölt tofu kerül a vegán kiadásba, mely mellé tortilla chips és gyros fűszeres fokhagymás VEGÁN „tejföl” jár köretként, míg ha marhával kérjük, a húspogácsán kívül ezekre lehet számítani: gyros fűszeres fokhagymás tejföl, jégsaláta, lilahagyma, kígyóuborka, olivabogyó, cheddar, csípős szósz és feta, plusz köretként Don Pepe burgonya és gyros fűszeres fokhagymás tejföl.

3_tv.jpg

Július hó 2390 forintos pizzája már csak hússal kérhető. Ezen pizzaszósz, főtt-füstölt tarja, paradicsom, kaliforniai paprika, póréhagyma és mozzarella a feltét, tehát nevéhez híven egy kissé egyszerűbb, de olcsóbb feltétezést falhatunk ha berendeljük.

6_tv.jpg

Ezen kívül csak vegánok számára elérhető egy Vegán Hot Dog Roller 2990 forintért, amibe vegán “frankfurti”, vegán “cheddar”, vegán “mozzarella”, jégsaláta, paradicsom, lilahagyma, csemege uborka, jalapeno, pirított hagymachips, ketchup és mustár kerül. Ez az összeállítás még az egykori dogger termékvonalba is simán beleillett volna, egy kicsit elmerülhetnek ebben a műfajban is azok, akik étrendjük miatt nem tudtak ilyesmit kóstolni akkoriban.

8_tv.jpg

7_tv.jpg

Mindemellett természetesen továbbra is rendelhetőek különböző pizza menük poharas fagylalttal. Ezekről a képeken minden lényegi infó rajta van, így azokat ajánlom figyelmetekbe.

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr3717872031

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása