Október a Don Pepében

2021. október 01. - Feiertag Erik

Megszokhattuk már, hogy a Don Pepe lényegében uralja a piacot, ami a meghökkentő pizzafeltéteket illeti. Októberben ráadásul két ilyet is kapunk, úgyhogy még válogatni is lehet majd köztük. De nem maradunk természetesen se hamburger, se tortilla tekercs nélkül.

2.jpg

De mindenek előtt nézzük a hónap talán legőrültebb ételét: a Brassói Aprópecsepizza pontosan az, amire első blikkre gondolnánk, avagy egy tányér Brassói pizzára halmozva. A feltét ennek megfelelően pizzaparadicsommal, mozzarellával, sült burgonyával, fokhagymával, sóval, borssal, vöröshagymával, paprikával, paradicsommal, karajjal, baconnel és császárszalonnával készül. 2990 forintos ára nem is tűnik annyira vészesnek, figyelembe véve, hogy ez simán két emberes adag lehet.

3.jpg

Nincs nyugta azonban az olasz olvasóknak, hiszen a fentin kívül egy másik számukra horror pizza is kerül az étlapra, méghozzá az idei áprilisi különlegesség vegán verziója. A NEMMARHA VEGÁN 'Húsgolyós' Pizza Áfonyalekvárral 3290 forintért a következőkkel készül: céklás BBQ szósz, brokkoli, zöldborsó, cékla, kukorica, répa, VEGÁN 'mozzarella', vegán 'húsgolyók', áfonyalekvár. Ahogy áprilisban, úgy a lekvár most is az étel közepén kap helyet egy tésztából formázott kehelyben, hogy kényelmesen mártogathassuk a húsgolyókat, vagy épp a pizzaszeleteket.

1.jpg

Végül, de nem utolsó sorban egy konvencionálisabb pizzaújdonság, ráadásul a fentieknél jelentősen olcsóbban, 1990 forintért: az Októberi Pizza márványsajt, tejföl, sonka, mozzarella és trikolor paprika feltétezéssel készül, és egészen korrekt ajánlatnak tűnik azok számára, akik a megszokottabb koncepciókat szeretik.

5.jpg

Október hamburgere ezúttal egy csirkés szendvics, mely a hasonló nevű Chicken Parmigiana egyik variánsán alapul. Ennek megfelelően paradicsomszósz, jégsaláta, lilahagyma, paradicsom, parmezános bundában rántott csirkemell chorizo-tükörtojás- és füstölt mozzarella toppinggal kerül bele. Köretként a jó öreg DP burgonyát és öntetet kapjuk, ami már önmagában is megér egy misét. A Chicken Parmy Don Pepe Burger 3290 forintért rendelhető, és garantáltan nem maradunk utána éhesek.

4.jpg

A vegán húsgolyók szerelmeseinek duplán jó ez az október, hiszen a speckó pizza mellett tortilla tekercsben is megkóstolhatják kedvencük. A NEMMARHA Vegán "Húsgolyós" Tekercsben BBQ szósz, lilahagyma, paradicsom, gomba, rukkola, vegán "húsgolyók", valamint vegán "mozzarella” biztosítja a remek, húsmentes ízvilágot, 2790 forintért.

 

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr4416705076

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása