Húsgolyós Pizza Áfonyalekvárral

2021. április 15. - Feiertag Erik

Folytatódik a Don Pepe olaszokat sodrukból kihozó hadjárata, hiszen áprilisra ismét egy igazán extrém, húsgolyókkal és lekvárral készülő pizzakülönlegesség került az étlapra. Hát naná, hogy megkóstoltam!

20210413_165422-01-01-01.jpeg

Mert hogy lehet nemet mondani egy ilyen csodára? A márványsajtos sajkrém alappal készülő, zöldésgeket (brokkoli, cékla, kukorica, borsó, répa), némi BBQ szószt, és persze mozzarellát felvonultató kevésbé érdekes pizzára került egy adag tűzijáték, ami alatt a húsgolyókat, és a kis pizzakehelyben érkező áfonyalekvárt értem. Az extrémségnek persze ezúttal is ára van, egészen pontosan 2990 forint, de itt vegyük figyelembe, hogy ez simán két emberes adag, már csak a mártogatós mivolta okán is.

A márványsajt adta volna az extra sósságot szerintem, ami miatt a pizza része is lekvár kompatibilis az ételnek, na ez nálam viszonylag kevés falatban érződött ki sajnos. A húsgolyók viszont elég jól sikerültek, fűszeresek, igazán remekelnek egy kis lekvárral. Az arány talán lehetett volna jobb (kicsit kevesebb szósz vagy több gombóc), de elég jól megvalósították ezt az érdekes elképzelést.

Ízlések és pofonok persze, sokan nem hitték el nekem, hogy a rántott sajtos pizza remek volt, és biztos itt is ez fog történni, de bizony ez a húsgolyós-lekváros különlegesség nem csak ötlet szintjén működik. 

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr7216500676

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása