Másfél év után visszatér a Food Truck Show a Kincsem Parkba!

2021. szeptember 08. - Feiertag Erik

A koronavírus járvány sajnos sok más mellett az ország legnagyobb büfékocsis gasztrorendezvény-sorozatát is érintette. A tavalyi mellett egy májusra tervezett esemény is elmaradt, a nagy visszatérés pedig új kocsik mellett ingyenes belépéssel igyekszik bevonzani a régen látott tömeget.

_tgz8797.jpg

A szeptember 10 és 12 közt, tehát ezen a hétvégén megrendezésre kerülő Food Truck Show a Kincsem Parkban kap helyet, egybekötve a nemzetközi lóversennyel. A rendezvény tematikáját a spanyol ízvilág adja, amihez egy verseny is kapcsolódik, ahol a kocsitulajdonosoknak spanyolország és ízeit felhasználva kellett új ételeket alkotniuk. Ezeket a különlegességeket a zsűri mellett a vendégek is megkóstolhatják, és értékelhetik is, hogy a vasárnap 18 órakor tartott eredményhirdetésen kiderülhessen, melyik csapat tudta legjobban megidézni a spanyol konyha hangulatát. Spanyol véres hurka, jamón sonkás gofri, chorizzo, karamellel töltött churos, és a pulled pork gazpacho csak a jéghegy csúcsának ígérkezik.

babragu.jpg

Természetesen mást is falhatunk majd, hiszen az 50 mozgó étterem kínálata a mára megszokottnak mondható hamburgerektől az egészen újnak és felkapottnak számító, legkülönlegesebb vegán finomságokig terjed, de talán még ezeken is túl. Mivel közel másfél évig nem volt Food Truck Show, így az átlagosnál több új kocsira lehet számítani, de nem csak az ételek miatt lesz érdemes kilátogatni: a lovas megmérettetések mellett agár- és rögbiversenyekre is lehet számítani, illetve mutatványosok és utcazenészek is kellemes időtöltést biztosítanak, ha már jóllaktunk.

smokeymonkies_list.jpg

A rendezvény utolsó napján mindemellett kiosztásra kerülnek a megszokott díjak: a Magyar Street Food Egyesület kiválasztja az év legjobb kocsiját az alapján, ki volt a legfelkészültebb és ki nyújtotta a legjobb szolgáltatást egész évben, de természetesen sokat nyom a latba étel- és italkínálatuk minősége is.

További infókat az esemény Facebook oldalán találtok!

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr9616683424

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása