Királyi választék a Burger Kingben

2021. szeptember 02. - Feiertag Erik

Sokáig panaszkodtam a vissza-visszatérő Bacon King variánsok miatt, egy ideje azonban meglehetősen érdekes újdonságokkal készül a hazai Burger King. Például most a King's Selectionnel, melynek szendvicsei még a promóanyagokon is ínycsiklandóbbnak tűnnek az átlagnál!

240397576_4557816704282153_8806905898699436294_n.jpg

De tényleg, nézzétek meg a fenti képet, hát ezek valami brutál jól néznek ki! A tartalom mondjuk nem váltja meg a világot, de ha jó a kombináció, erre talán nincs is szükség. Meg azért ilyen speckó mustár sem kerül minden Whopperbe meg Sajtburgerbe!

Lord Mustard: marhahúspogácsa, fűszeres füstölt sajt, rukkola, bacon, jalapeno, fűszeres mustáros és pikáns Cumberland szósz

Sir Chimichurri: marhahúspogácsa, cheddar sajt, bacon, hagmya, paradicsom, rukkola, Chimichurri szósz

Említésre méltó továbbá, hogy a szendvicsekbe nem a megszokott húspogácsa kerül, hanem egy méretesebb, 150 grammos változat, ami ha jól emlékszem eddig az Angus pogácsák kiváltsága volt, és az utóbbival készülő termékeket már nem is találom az étlapon, szóval ezek kivezetésre kerültek (hogy mikor az jó kérdés, vélhetően nem mostanában, csak elsiklottam felette). A nagyméretű pogácsa visszatérése, még ha nem is Angusból van, örvendetes, hiszen az utóbbi évek vegán akciói mellett végre a húsimádók is kaptak valami újat.

Plusz külön örvendetes, hogy a különleges szószok is kaptak saját leírás, hogy több fogalmunk legyen róluk, mint máskor.

Chimichurri szósz: A friss, fűszeres, argentin mártást mintha a tűzön grillezett marhahúshoz találták volna ki! Egyszerűen királyi párt alkotnak.

Cumberland szósz: A citrusos, pikáns, édeskés, angolszász mártás hozzátesz a gazdag ízélményekhez. Ideje kipróbálni egy marhahúsos környezetben!

 Lord Mustard: Felejtsd el a hagyományos mustárt és kóstold meg ezt az egyedi receptet! Egyszerre pikáns és lágy, markáns és kellemes.

Árakat ezúttal is Woltról loptam: a szendvicsek magukban 2690 forintért mennek, ami elég durván hangzik, bár most nem vágom fejből, mennyibe kerültek az utóbbi időszak promóciós burgerei. Illetve a rendeléses oldalon nem látom külön az önteteket, pedig arra tippeltem, egyszerűen sültkrumpli mellé is lehet kérni őket, de ezek szerint mégsem. 

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr8516678038

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása