Új termékkategóriák iskolakezdésre a Don Pepénél

2021. szeptember 01. - Feiertag Erik

Szeptemberben ezúttal nem csak a diákok készülhetnek sok újdonságra, hanem a Don Pepe is egészen sok kóstolni valóval köszönti az iskolakezdést. Lesznek speckó pizzaformák és vegán húsgolyók, melyek néhány havonta más-más variációban köszönnek majd vissza. Plusz a megszokottnak mondható, cseppet sem visszafogott akciós kínálat is berobbant erre a hónapra!

Noha extra pizza szeptemberben nincs, helyette a fent is említett újdonság kapott helyet az étlapon: a normál és vegán TEXMEX Pizzetta különlegessége a feltéten kívül hosszúkásra nyújtott tésztája, ami kicsit más formát kínál az unalomig ismert kerek ételnek. A húsos verzióra pizzaszósz, mozzarella, chorizo, jalapeno, chili, cheddar sajtszósz és tortilla chips, míg a vegán kiadásra pizzaszósz, VEGÁN ‘mozzarella’, pikáns-füstölt ‘kolbász’, jalapeno, chili, VEGÁN ‘tejföl’ és tortilla chips kerül, áruk pedig egységesen 2290 forint lesz. 

menyecske.jpg

A hónap hamburgere ezúttal csak húsmentesen kérhető, a NEMMARHA VEGÁN Aloha Burger ugyanis céklás BBQ szósz, bébiparaj, lilahagyma, paradicsom, VEGÁN NEMMARHA burgerpogácsa, VEGÁN "cheddar", édesburgonya hasábok és lilahagyma lekvár felhasználásával készül. A köret tortilla csipsz és céklás BBQ öntet, az ár pedig 3290 forint.

1.jpg

Szeptember akciós pizzája stílusosan a Szeptemberi Pizza nevet kapta. Erre pizzaszósz, sonka, csípős pepperoni paprika, koktél paradicsom, lilahagyma, valamint mozzarella kerül, árban pedig 1990 forintot kóstál. Kellemes, pikáns összeállításnak ígérkezik, aki valami átlagosabbat kóstolna, annak simán ajánlható darabnak tűnik.

4.jpg

Végül, de nem utolsó sorban a Pizzetta melletti másik újdonság: a NEMMARHA VEGÁN "Húsgolyós" Piadina az első fecske, melybe a vadonat új húsmentes húsgolyók kerülnek, illetve lejjebb lesz még két szezonális étel, melyek ugyanezzel az összetevőve készülnek. A hónap végéig elérhető Piadinába BBQ szósz, rukkola, paradicsom, lilahagyma, vegán NEMMARHA "húsgolyó", vegán 'mozzarella' kerül, mellé pedig BBQ szósz és pizzaszósz jár öntetként. Mindez 2790 forintért falható, akár már ma ebédre.

Ahogy az előző bekezdésben emítettem, frissült a több hónapig érvényes szezonális étlap is, méghozzá a következő ételekkel:

Rozmaringos sütőtökkrémleves, zöldség fasírttal és pirított magvakkal; 1690 Ft

Rántott karfiolrózsák malacfarka krumplival, zöldségpálcikákkal, tartárral; 2790 Ft

Lencsefőzelék borjúpörkölttel; 2890 Ft

Lencsefőzelék vegán ’húsgolyókkal’; 2890 Ft

Konfitált sertés tarja, káposztás tésztával; 2790 Ft

Lazac steak, kókuszos burgonya püré, mandulás pak choi; 3690 Ft

Fehércsokis - barackos rizskoch, baracklekvárral; 1590 Ft

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr9116674922

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása