Tréfa helyett újdonságok a Don Pepében

2021. április 01. - Feiertag Erik

Ma van az a nap, amikor a hírek csak töredékének lehet hinni, hiszen mindenhol megpróbálnak átverni minket. Én is megtettem már, amikor például a McDonald's hazai kivonulásáról írtam, de itt már évek óta nincs helye viccnek április elsején, hiszen mikor máshol ránthatnánk le a leplet a Don Pepe havi újdonságairól?

1.jpg

Amikről ismét érdemes lepleket rántani, hiszen itt van például a hónap extra pizzája, a Húsgolyós Pizza Áfonyaszósszal, melynek neve el is lövi a poént, ami ráadásul kifejezetten érdekesen hangzik. A feltét márványsajtos sajtkrém, brokkoli, cékla, kukorica, borsó, répa, húsgolyók, áfonyalekvár, mozzarella és BBQ szósz, plusz ez ismét egy tésztatálkás-mártogatós kialakítású különlegesség, mint amilyen a Rántott Sajtos, vagy a kiváló Macho Nachos Pizza volt. 2990 forintos ára nem csekély, ugyanakkor elég korrekt és különleges feltétezés.

2.jpg

Az Áprilisi Pizza próbál egy kis húsvétot csempészni a kínálatba. 1790 forintos ára már nem számít olcsónak, ugyanakkor most ez is egy extrább összeállítás lett: torma, besamel, tojás, csülök, koktélparadicsom, és mozzarella kerül rá.

3.jpg

Régen volt csirkés hamburger a Don Pepében, pedig kifejezetten erős dolgokat raktak össze eddig a kategóriában. A Chicken Parmy Bolonese Burger lehet a legújabb sztár, hiszen a betétek listája egészen impozáns: paradicsomszósz, paradicsom, jégsaláta, lilahagyma, parmezánbundában rántott csirkemellfilé bolognai toppinggal és mozzarellával, plusz bacon. És ne feledkezzünk meg a zseniális DP burgonyáról és az öntetről, ami ehhez a szendvicshez is jár. 

4.jpg

Tekercs is jutott áprilisra, ami ezúttal a vegán étrendet követőknek lehet nagy kedvence; a Vegán Superfood Roller ugyanis fokhagymás vegán ‘tejföllel’, dijonis-lencsés és lilahagymás zöldségraguval, kukoricával, zöldborsóval, kaliforniai paprikával, szárított paradicsommal és választható vegan proteinnel (füstölt tofu/hagymás szejtán/pikáns-füstölt ‘kolbász’/borsó'hús'), rukkolával, és vegan ‘mozzarellával’ készül. 2490 forintos ára pedig nem sokkal drágább, mint a húsos variánsok korábban.

1_masolat.jpg

Végül, de nem utolsó sorban ismét vegán újdonsággal bővül az étlap. Eddig csak tippelgettük, hogy vilászinten is erős a vegán kínálat, de ezek után kétségünk sem lehet afelől, hogy a Don Pepe ilyen téren élvonalbeli étterem. Ezentúl Nemsonkás Pizzák is rendelhetőek 2290 és 2590 forint közti áron. A nemsonka pedig borsófehérjés borsos mozaik szeletet jelent. A következő feltétek kérhetőek:

Vegán Nemsonkás Pizza -2290 Ft: pizzaparadicsom, vegán ‘mozzarella’, borsófehérjés mozaik szelet=NEMSONKA

Vegán Nemsonkás-Gombás Pizza -2390 Ft: pizzaparadicsom, vegán ‘mozzarella’, borsófehérjés mozaik szelet=NEMSONKA, gomba

Vegán Nemsonkás-Kukoricás Pizza -2390 Ft: pizzaparadicsom, vegán ‘mozzarella’, borsófehérjés mozaik szelet=NEMSONKA, kukorica

Vegán Nemsonkás-Songoku Pizza -2490 Ft: pizzaparadicsom, vegán ‘mozzarella’, borsófehérjés mozaik szelet=NEMSONKA, gomba, kukorica

Vegán Nemsonkás Hawaii Pizza -2590 Ft: pizzaparadicsom, vegán ‘mozzarella’, borsófehérjés mozaik szelet=NEMSONKA, kukorica, ananász

Vegán Nemsonkás-Fokhagymás-‘Tejfölös’ Pizza -2590 Ft: fokhagymás vegán ‘tejföl’, vegán ‘mozzarella’, lila hagyma, szárított paradicsom, brokkoli, borsófehérjés mozaik szelet=NEMSONKA

Akciók is jutottak áprilisra: a pizzamenük ezúttal Magnum Gold Billionaire ízzel futnak, elindult egy Vegán Menü Akció, melynek keretében vegán étel és mellé vegán jégkrém rendelése esetén ajándék 1,5 literes Lipton Ice Tea jár. Ezen kívül meghosszabbításra került a Bombonierás akció is, tehát két nem vegán jégkrém mellé két doboz Magnum Bomboniera jégkrémdesszertet küldenek ajándékba.

dp_ic_marc_nonvegan_bonbon_offer_1080x1080.jpg

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr9516487066

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása