Köretből sztár a Crunchy-ban

2021. március 13. - Feiertag Erik

Úgy tűnik a Crunchy végre egy olyan étterem, ami meg tudott kapaszkodni az Allee melletti elátkozott üzlethelységben, és azóta is tombol az őrület, hiszen az év eleji Super Bowl szendvicsek útán ismét újdonsággal jelentkezik a csípős csirkékre specializálódott magyar étteremlánc.

_crunchy.jpg

A Chick and Cheese neve kellően homályos ahhoz, hogy ne legyen első pillanattól egyértelmű, miről van szó. Hiszen a crunchy fűszerezésű rántott csirke, a cajun mayo, a jégsaláta, és a jalapeno mellé nem extra adag sajt, hanem némi Mac&Cheese kerül. Nem váltja meg a világot, volt már ilyet más helyeken, noha panírozott, csípős csirkehússal még nem láttam kombinálva. 

Jalapenós Mac&Cheese egyébként a nyitás óta elérhető köretként az étteremben, szóval a fúzióval csak annyival kerülünk előrébb, hogy nem két, hanem egy étel lesz a tálcán vagy a Woltos csomagban. Az ára az előbb említett helyen 2010 forint, ami valamivel olcsóbb, mintha egy másik szendvicset, plusz külön egy adag sajtos tésztát kérnénk, tehát korrektnek mondható az ajánlat.

 

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr7016459646

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása