Crunchy szendvicsek a Zingben!

2020. október 13. - Feiertag Erik

Ugyan egy korábbi Facebook poszt alapján mi teljes összeolvadásra számítottunk, azért így is elég erős - több értelemben is -  felhozatalt kínál a Zing: két szendvics is kapható a Crunchy kínálatából, melyek ráadásul csípősebb verzióban is elérhetőek.

_crunchy.jpg

Utána kellett járni kicsit, hogy mikről is van szó, de végre ez is sikerült, ráadásul azt is megtudtam, amit Facebookon nem közölt a lánc: a szendvicsek alap panírral sült csirkemellel, és Nashville szószban forgatva is kérhetőek (+ 350 forintért). Utóbbi egy csípősebb, szerintem már kifejezetten erős öntet, noha a Crunchy saját táblázatán csak alulról a második helyen szerepel az öt fokozató skálán. Aki tehát igazi pokolbéli csirkeélményre vágyik, annak továbbra is az Allee melletti étterem, vagy az online rendelés lesz a megoldás.

The Sandwich: cajun mayo, uborka, csirkemell (1850 Ft)

Crunchy Sandwich: crunchy szósz, saláta, csirkemell (2050 Ft)

A fent említett Nashville Style verzió az egyetlen extra, ami a Crunchy kínálatából átmentésre került sajnos, így a gofrit, a mac & cheese-t és a többi menő köretet sajnos Zingekben el kell felejteni, de még így is egy remek alkalom, hogy belekóstolhassanak a remek csípős csirkékbe azok is, akiknek messze van az Allee, és kívül esnek a házhozszállítás lefedettségén.

A The Sandwich összeállítást annak idején én is megkóstoltam, egy kis káposztasalátával, illetve mivel volt rá lehetőség, zsemle helyett nyilván két gofri közt. 

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr7016237242

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása