Íme 2020 Szuperstreetfoodja!

2020. szeptember 17. - Feiertag Erik

Holnap indul az idei utolsó Food Truck Show a Margitszigeten, melynek apropójából néhány résztvevő alkotott egy fúziós szörnyeteget, ami összefoglalni igyekszik, mire várhatunk a hétvégén.

img-7102.jpg

Hosszú kihagyás után, a margitszigeti Wonder Islanden kerül megrendezésre az idei utolsó Food Truck Show budapesten. A holnap, délután háromkor induló, és vasárnap este záruló rendezvény során sok érdekes, vagy akár hagyományosabb utcai kaját is megkóstolhatunk: kinn lesz például remek szendvicseivel a ZabáljCsak, pizza-hamburger mashupjaival a Pizz'Burger, gofritölcsérbe töltött csirkehússal a Tölcsibe, és több kiállító kézműves sörökkel. A lista olyan hosszú, hogy inkább egy linket ajánlok hozzá: Facebookon minden infó megtalálható.

Az esemény alatt online az év food truckjára is lehet majd szavazni, ennek eredményhirdetése vasárnap este hétkor lesz a Wonder Island területén.

118942676_3308372719251726_1759432677459964969_o.jpg

A rendezvényhez kapcsolódóan elkészült 2020 Szuperstreetfood is (kép fent), melyet a Waffel Land, a Spago, a Pizz'Burger, a MexKitchen, a Zabáljcsak, a Meraki, a Happy Churros, és a Piknik UtczaBár követett el. Az igencsak bizarr étel receptje nem titok: ropogós waffel és a pizz’burger tészta közé pulled pork kerül, melyre forró, mangó-chili szószt csöpögtetnek, és megfűszerezik némi nachossal. Köretnek churrost, házi paradicsom szószt és érlelt házi sonkát tálalnak.

Hogy a fotó mennyire gusztusos azt inkább hagyjuk, de a leírás érdekes, szóval aki szereti az őrült ételeket, annak érdemes lesz megkóstolni, információink szerint ugyanis bár inkább látványosságnak szánták, erre is lesz lehetőség.

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr4416204128

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása