Nem műmájer - Rántott Csirkemájas Tekercs

2020. június 26. - Feiertag Erik

Nagy várakozásokkal rendeltem be a Don Pepe júniusi tortilla tekercsét, hiszen több összetevője is szerepelt már tavaly egy hotdog ihlette verzióban, ami igazi ízbomba volt. A mostani csirkemájas variáns remekül sikerült, és bár a robbanás ezúttal elmaradt, a legjobbaktól nem szégyen némileg lemaradni.

img_20200625_165405-01.jpeg

Most, hogy elspoilereztem mit gondolok, jöjjenek az összetevők: elsőként az egyértelmű rántott csirkemáj, ami meglepően ritka feltét, kifejezetten örültem, hogy végre ez is feltekerésre került. Ezen kívül cheddar szósszal, főtt tojással, coleslaw-val, baconnel, csemege uborkával, és füstölt mozzarelléval készül, az ára pedig 2180 forint, ami egy ilyen méretes, laktató tortilla tekercsért talán nem is annyira vészes.

Az ízvilágot egyértelműen a máj dominálja, plusz nem spórolták ki az uborkát sem (amiből talán kevesebb is elég lett volna). Ezen kívül a coleslaw és a főtt tojás amiket kifejezetten ki tudtam venni, a többi összetevő eléggé elveszett, vagy csak visszafogottabban támogatta az élményt. 

img_20200625_165126-01.jpeg

Összességében, ahogy fent is írtam, remek tekercsről beszélhetünk, ami bár nem ér fel a némileg hasonló, de a fűszeres kolbász hiánya okán azért mégis eléggé eltérő hotdog tekercshez, azért bőven ajánlott kategória, különösen annak, aki kedveli a csirkemájat.

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr2315928712

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása