Elnöki pizza és ponyvaregényekből ismert hamburger a Don Pepe júniusi ajánlata

2020. június 01. - Feiertag Erik

Többek közt persze, mert most egy fullos hónapra kell készülni. Tortilla tekercs, két (három?) pizza, hamburger, plusz akciók mi kell még?

3.jpg

Ráadásul a hónap extra pizzája egy igazi elnöki recept, hiszen 2017-ben az új-zélandi miniszterelnök kérésére készült el először ez a meghökkentő Ananászos Hawaii Spagetti Pizza. Ráadásul mindjárt duplán, hiszen húsos és vega verzióban is kérhető, egységesen 2590 forintért:

Húsos: ananászos Hawaii spagetti pizzán, mediterrán sonkával és füstölt mozzarellával

Vegán: ananászos Hawaii spagetti pizzán, füstölt tofuval, pikáns-füstölt 'kolbásszal' és vegán 'mozzarellával'

5.jpg

És ha már ananásszal dolgoznak ebben a hónapban, bevetettek egy igazi nagyágyút a Ponyvaregényből: a Big Kahuna ezúttal vegán verzióban készül, mondhatni Vincent Vegán. A szendvicsbe céklás BBQ szósz, rukkola, lilahagyma, szezámolajon grillezett növényi burgerpogácsa, vegán 'cheddar', grillezett ananászkarikák és szezámmag kerül, köretként pedig tortilla csipszet és salsa szószt falhatunk, mindezt 2690 forintért.

1.jpg

A tortilla tekercsekre eléggé rá vagyunk kattanva mostanában, milyen szerencse hogy még nem igen láttuk hibázni a Don Pepét ebben a témában. A júniusi Rántott Csirkemájas Tekercs szintén érdekes összeállításnak tűnik cheddar szósszal, főtt tojással, coleslaw-val, rántott csirkemájjal, baconnel, csemege uborkával, és füstölt mozzarelléval. 2180 forintos ára ismét az olcsóbb újdonságok közé sorolja, és ennyit talán meg is szoktak érni ezek a laktató tortilla-hurkák.

4.jpg

Nem maradunk természetesen akciós pizza nélkül sem, amit a hónap neve alatt kell keresnünk. Mézes-mustáros alap, roston csirke, póréhagyma, kaiforniai paprika, paradicsom, és mozzarella kerül rá, ami egészen jól hangzik 1690 forintért.

2.jpg

Egészen egyedi kategória a pizzakosárban tálalt Deluxe Saláta, melynek kötelékébe ismét visszatért a Don Pepe Fried Chick & Salad névre keresztelt kivitel. A friss kevert salátával, mézes-mustáros öntettel, pikáns ízű cornflakes bundás csirkemell csíkokkal, szezámos bundás rántott sajtrudakkal, rántott hagymakarikákkal, és választható mártással készülő étel 2790 forintos árán nem olcsó ugyan, de szerintem eléggé meg van pakolva ahhoz, hogy jóllakjunk vele.

nemaradjotthon_mozduljki.jpg

Mivel enyhülnek a korlátozások, és kinyitottak a Don Pepe éttermei is, így az otthonmaradásra bíztató karantén pizzák neve is megváltozott, de a feltét ugyanaz: a Mozduljki! és a Nemaradjotthon! pizzák visszafogott feltétekkel és alacsony áron kínálnak gyors megoldást vacsorára, de akár alapként is használhatjuk őket egy-egy őrült pizza szendvics vagy hasonló megalkotására.

6.jpg

fb_jun.png

Az üdítővel és fagyival kiegészített pizza menü ajánlatok pedig vegán opciókkal is bővültek, így húsmentesen olcsósíthatuk kicsit a vacsorát. A következő feltétek vesznek részt az akcióban:

Nem vegán: Hawaii, Magyaros, Sonkás, Sonkás-Gombás, Sonkás-Kukoricás, SonGoKu, Margherita

Vegán: Vegán Hawaii, Vegán Jalapeno Papa, Vegán BBQ, Vegán SzeGoKu/ToGoKu/KoGoKu

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr5115733100

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása